כללי עיבוד תמונת הכתב בעיתונים | אל תפספסו

• הוסף לסימניות
ככה,
בעיתונים, בפרט במקצועיים, יש איור של הכתב, זה לא תמונה שלו, זה קריקטורה מסויימת. השאלה שלי זה האם יש פלאגין מסויים שעוזר לעשות את זה, או שזה נטו איור ממוחשב?

מי שישר חושב על פוטוזרציה, או סף,
אז זהו שלא. הם רק מעבדים את התמונה. בציור הזה יש שינוי.

אני כמעט בטוח שזה איור,
אבל מכיוון שאני לא מאייר, ואני מעוניין בכל זאת להגיע לתוצאה כזו, אז אולי מישהו יודע איך אפשר ידנית?...

צירפתי דוגמא אקראית שמצאתי בגוגל תמונות. במקרה היא גם בעלת עניין :)

הרבה הצלחה, וכמובן השראה...
אשמח לשמוע ...

קבצים מצורפים

• nf_60718_199516.jpg
    KB 194.8 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
עושים לייף טרייס באילוס׳ ואח״כ משחקים עם התוצאות

• הוסף לסימניות
טרייס ידני באילוסטרייטור. לא צריך להיות מאייר בשביל זה.
זו מיומנות שמתרגלים אותה, וכשמורגלים זה הולך מהר. בתקופת לימודיי השתמשתי הרבה בטכניקה הזו.

(טכנית זה מאוד פשוט -
מניחים תמונה בשכבה תחתונה ונועלים, עובדים מעליה על יצירת כתמי צבע בשכבות שונות שיוצרות את הדמות.
עיקר הקושי זה לקבל החלטה איזה כתמים "בונים" את הדמות ועל איזה מוותרים, וכמובן מיומנות טכנית עם עט הציפורן באילוס')

• הוסף לסימניות
דוגמה יפה :)

כמובן שאפשר ידנית.
אבל אני חושבת שבשילוב של לייב-טרייס ומשחק עם התוצאות תגיע למשהו די טוב.
בלייב טרייס יש טווח רחב מאד למשחקים, גם בבחירת צבעים וגם ברמת הדיוק של המסלולים, וכמובן אח"כ אתה מקנוורט הכל וממשיך לערוך את זה כאוות נפשך.
(וזה לא סותר את העובדה שאין-אין-אין כמו איור מקצועי וידני)

• הוסף לסימניות
אגב, האיור של מתי "הישן" מוצלח בהרבה.
מסתבר שאפילו מאיירי עיתונות לא בטוחים איך לאכול אותו........

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה