כללי עיבוי עבודה לתואר שני

• הוסף לסימניות
העליתי אשכול זה בפורום עריכה לשונית, אך לא קיבלתי מענה... אולי כאן מישהו יוכל לעזור.

אני צריך להפגש עם מישהי בנוגע לעריכה "עמוקה" של עבודה לתואר שני.

המדובר הוא לעבות את העבודה ל-35 עמודים, מכ-10-15 עמודים בקובץ המקור. אני צריך לערוך אותה מבחינה תורנית, להפנות למקורות וכו' וכו'. בקיצור עבודה תלמודית-סמינריונית כזו...
שאלתי, האם אני מתמחר לפי תווים בקובץ המקור (נתתי לה הצעת מחיר של 550 ש"ח ל-4000 תווים) או לפי תווים בקובץ הסופי, או שבכלל לפי שעת עבודה?

אשמח לתשובה מהירה, זה די דחוף.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי- מדובר פה בהקלדה או בעריכת עבודה..?
האם עולה בדעתך שמשלמים על כך לפי תוים...?
בתור כותבת עבודות, התשלום על עבודה מכובד מאד ומי שמבין בזה יודע לשלם... כי התוצאות והציונים שוים את זה...
סתם, לתשומת לב...

• הוסף לסימניות
בתור כותבת עבודות, התשלום על עבודה מכובד מאד ומי שמבין בזה יודע לשלם... כי התוצאות והציונים שוים את זה...
סתם, לתשומת לב...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קופיריטרית;814215:
סתם, לתשומת לב...

ראי כאן http://www.prog.co.il/showthread.php?t=28721
בהודעה מספר 5. משם לקחתי הערכה לפי העבודה המוצעת.
המדובר הוא בעריכת עבודה קיימת, להפוך אותה למשהו יותר עם "בשר" של מקורות וכו', ושקלא וטריא הלכתית. בפגישה אדע פרטים מדוייקים יותר, אבל זו התמונה בכלליות.

• הוסף לסימניות
לא פחות מ3000 ש"ח וכל המרבה הרי זה משובח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;814288:
לא פחות מ3000 ש"ח וכל המרבה הרי זה משובח.

כמובן.
ואם משום מה כל הלקוחות שלך עוזבים אותך, תפני אותם ליוגב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;814313:
כמובן.
ואם משום מה כל הלקוחות שלך עוזבים אותך, תפני אותם ליוגב.
אני מדברת מהשטח.

• הוסף לסימניות
יכול להיות שמכיון שזה נושא מאד רחב, ומי שמקצועי יותר באמת שוה הרבה יותר, אז אפשר ליצור את ההילה של המקצועיות על ידי דרישת מחיר גבוה. (כפי שמקובל אצל רואי חשבון, עורכי דינים, רופאים ועוד)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;814325:
(כפי שמקובל אצל רואי חשבון, עורכי דינים, רופאים ועוד)

ומעצבים ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;814325:
יכול להיות שמכיון שזה נושא מאד רחב, ומי שמקצועי יותר באמת שוה הרבה יותר, אז אפשר ליצור את ההילה של המקצועיות על ידי דרישת מחיר גבוה. (כפי שמקובל אצל רואי חשבון, עורכי דינים, רופאים ועוד)
מניסיוני, כשעורכים עבודה כיאות זו אכן עבודה ששווה כמה אלפים, זה לא רק "יצירת הילה של מקצועיות". כל זה לבד מכך שמדובר במקצוע שדורש ידע ויכולת שאין לכל אחד.

• הוסף לסימניות
אף אני מצטרפת לנ"ל- GRN מנסיון רב...
וכבר כתבתי זאת למעלה.
כמה אלפים וממש אין קשר לתוים...!

יוגב, האם היתה כבר הפגישה?
מה העלית בחכתך?
סתם מענין...

• הוסף לסימניות
אגב, יוגב פתחתי את הקישור שהפנית אותי אליו להודעה 5 שם..
יש הבדל גדול, שם מדובר על עריכה לשונית, חיצונית, שכתוב וכו'
אתה מבקש עריכה ועיבוי מבחינת התוכן... וזה משהו אחר לחלוטין!
את זה אף אחד לא עושה תמורת 600 ש"ח או לפי תוים..
ואם כן, אז זה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה