- הוסף לסימניות
ועוד אחד יותר טוב
זה ממש זה!! מה כתבת?איך זה? נראה דחוס יותרצפה בקובץ המצורף 1527904
אין לך דבר שמנסים לשפר אותו כמו המציאותבסוף אין כמו המציאות
עברתי ע"ז.????
יש ועוד איך
גם בשבת וגם באלו מציאות
בדיוק.איך זה? נראה דחוס יותרצפה בקובץ המצורף 1527904
חבל אם רק אפשר להוריד את החוטים ואת החלק העליון אז נראה לי שלזה כולנו מחכיםאני מניח שכל המעירים והמאירים לא נגעו מעולם בבינה מלאכותית, ולכן הם מתבטאים כאילו זה חת שתיים והתמונה מוכנה.
זה נכון. אבל רק בדברים שיש כבר במציאות תמונות יפות של משהו מוכר אז הבינה עושה משהו חדש ויפה.
אם תרצה ליצור כל דבר שאין בו תמונות אתה נידון בעיקרון לתסכול ממושך של דיבורים לקיר
אני מדמיין את זה מממש כמו שיוני צייר, אולי קצת יותר אחיד. והבינה פשוט מפרה את הוראותיי שוב ושוב
אבל בכל זאת ניסיתי שוב
צפה בקובץ המצורף 1527894
אם אני צריך ללמד על זה הייתי לוקח את התמונה הזאת הייתי רוצה כזה אמיתי לחתוך פרוסה ופשוט לאכול אבל אין מצב שלא יהיו תולעיםועוד אחד יותר טוב
צפה בקובץ המצורף 1527900
וואו יפה תן לבינה להמשיך בתהליך הייצור אולי בסוף יצא לו עיגולי דבילה טובבכל אופן, הנה תמונה מתהליך ההכנה
צפה בקובץ המצורף 1527996
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים