כללי עיגול בפוטושופ

• הוסף לסימניות
יצרתי עיגול בפוטושופ (צורות אוטומטיות)
ואני מעוניינת לדעת מה הגודל שלו, איפה רואים דבר כזה?
או ליצור עיגול עם נתונים מדוייקים?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
לפני שאת משרטטת שימי לב באפשרויות הכלי- בסרגל האפשרויות של כלי הצורות למעלה יש משולשון קטן, פותח חלון , רשמי את הגודל הסופי FIXED SIZE או משהו דומה, התוצאה- תקבלי צורה בגודל הרצוי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בק.;733723:
לפני שאת משרטטת שימי לב באפשרויות הכלי- בסרגל האפשרויות של כלי הצורות למעלה יש משולשון קטן, פותח חלון , רשמי את הגודל הסופי FIXED SIZE או משהו דומה, התוצאה- תקבלי צורה בגודל הרצוי.

יש אפשרות גם את העיגול של הבחירה להגדיר בגודל מסויים?

• הוסף לסימניות
כן בהחלט שאפשר גם בעיגול

קבצים מצורפים

• 2012-03-02_011215.jpg
    KB 30.5 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י 8787;733743:
כן בהחלט שאפשר גם בעיגול

זה בצורה האוטומטית כמו שהסבירו לי למעלה,
השאלה שלי האם כשאני מסמנת בחירה בצורת עיגול אני יכולה להגדיר את הגודל המדוייק?

• הוסף לסימניות
כשאת עומדת על כלי הבחירה יש לך בסרגל למעלה אפשרות ב STYLE לבחור אפשרות של FIXED SIZE

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה