כללי עיגול טקסט באינדיזין סביב תמונה

• הוסף לסימניות
איך עושים באינדזין שהטקסט יעמוד בעיגול מסביב לתמונה (בדוגמא המוצרפת -לקחתי איור של תפוח הורדתי בפוטושופ את הרקע הלבן וסגרתי על PNG והעברתי לאינזיזין\דחית טקסט מעוגלת\ וזה התוצאה, תמיד מרובע)

(מישהו נתן לי איזה שיטה לבנות הרבה תיבות טקסט קטנים מסביב לעיגול של התפוח ולקבץ ואז לעשות את הדחיה,
נכון שזה עובד אבל זה נשמע לי שיטה "הזויה" לכל תמונה ותמונה)

תודה רבה, אשמח להסבר מפורט

(זהוי שאלה שכנראה כל "מבינן" באינדי אמור לדעת בע"פ, אבל אני עדין "מתחילן" באינדי)

קבצים מצורפים

• צילום מסך001.jpg
    KB 321.1 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י א' גליק;1059171:
עושים נתיב סביב התמונה (התפוח), ושמים את הטקסט על הנתיב!

מה הוא שאל ומה אתה ענית
יש כמה שיטות, הקלה ביותר זה לא לעשות לתפפוח שום דחית טקטס, אלא ליצור מעליו עיגוף שקוף ואז לעיגול לעשות דחיה

• הוסף לסימניות
יש שיטה יותר קלה,
בחלון דחיית המלל לסמן באפשרויות קו מתאר: alpha channel (ערוץ אלפא)
(עובד על psd, לא יודעת אם גם על png)

• הוסף לסימניות
צריך להוריד את "הלבן" מסביב התפוח כך:

וכמובן לבחור דחיית טקסט "סביב צורת האוביקט"

קבצים מצורפים

• שלב 1.png
    KB 275.9 · צפיות: 16
  • שלב 2.png
    KB 262.5 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
הנה התשובה!
מסומן באדום על איזה פונקציות לעשות בדחיית טקסט
בהצלחה!

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    KB 284.8 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
הוא כתב שהוא עושה "דחיית טקסט מעוגלת" ויוצא מרובע בכל זאת, וזה בגלל הרקע הלבן מסביב התפוח וצריך להוריד אותו כמו שהסברתי בתמונות

• הוסף לסימניות
תודה לכולם עזרתם לי מאווווד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה