נכתב בעבריש לי קובץ אקסל של זמנים ואני מעוניין לעגל רק את השניות לחומרא, כלומר שתמיד יתעגלו השניות כלפי מעלה.
ככה:
צפה בקובץ המצורף 708464
מה הדרך לעשות זאת בפונקציה?
ניסיתי ע"י ROUNDUP אך הוא מחזיר לי 00:00
=ROUNDUP(A1*1440,0)/1440
אולי זה ארוך אבל זה עובדיש לי קובץ אקסל של זמנים ואני מעוניין לעגל רק את השניות לחומרא, כלומר שתמיד יתעגלו השניות כלפי מעלה.
ככה:
צפה בקובץ המצורף 708464
מה הדרך לעשות זאת בפונקציה?
ניסיתי ע"י ROUNDUP אך הוא מחזיר לי 00:00
=TIME(HOUR(A1),MINUTE(A1),IF(SECOND(A1)>0,60,0))
עובד מעולה. מבחינת התוצאה אין הבדל בין שני הפונקציות.אולי זה ארוך אבל זה עובד
קוד:=TIME(HOUR(A1),MINUTE(A1),IF(SECOND(A1)>0,60,0))
חבל שאתה עובד קשהאולי זה ארוך אבל זה עובד
קוד:=TIME(HOUR(A1),MINUTE(A1),IF(SECOND(A1)>0,60,0))
כן זה נכון,חבל שאתה עובד קשה
אם יודעים את ההיגיון מאחורי התאריך מסתדרים עם זה הרבה יותר בקלות
יום שלם = 1
שעה = 1/24
דקה = 1/1440 (1/24/60)
שניה = 1/86400 (1/24/60/60)
תוסיפו את הפערהאם יש נוסחה לכוון שעון בינלאומי לשון ישראל בטבלת נתונים
איך עושים את זה הכי קצר
=A1+(2/24)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים