עזרה עידוד וסיוע לנשים שקנו בגדים שחור-לבן לפסח למרות שידעו שזה מתכון לצרות, ועכשיו...

מצב
הנושא נעול.
מה נפל עליכן, נשים טיפשה, לקנות לילדות שמלות בשחור לבן???
זו הבעיה.
ואל תפילו על החנויות והמוכרות את הבעיות שלכן.

עדכון: עדיין אפור כבתחילה. אין שום הבדל בין השמלה שהייתה בחלב, ובין זו שלא.

תליתי את שתיהן בשמש.
אוף גדול.
ממש מרגישה בשבילך תסכול וגם בשביל כל אחת שקנתה ונכוותה.
נקווה שהשמש תועיל.

האם השמלה תכלת לבן של קידי שיק גם עושה בעיות?
ואני באמת בינתיים לא קניתי מהצבעים האלו לחג אבל באמת גירה אותי לקנות ועוד יש לי שאיפה כזו לקנות לשבועות אבל בינתיים אני יחליט אם שווה
בכל אופן המודה היום כזו מעצבנת יש שמלות שלמות בצבע לבן איך אפשר לקנות כאלו דברים? מי שקונה כזה בגד לילד היא פשוט משועבדת לבגד וגם הכסף הולך לפח כי אחרי כמה לבישות (במקרה הטוב) כבר א"א ללבוש כזה דבר

ואני באמת בינתיים לא קניתי מהצבעים האלו לחג אבל באמת גירה אותי לקנות ועוד יש לי שאיפה כזו לקנות לשבועות אבל בינתיים אני יחליט אם שווה
בכל אופן המודה היום כזו מעצבנת יש שמלות שלמות בצבע לבן איך אפשר לקנות כאלו דברים? מי שקונה כזה בגד לילד היא פשוט משועבדת לבגד וגם הכסף הולך לפח כי אחרי כמה לבישות (במקרה הטוב) כבר א"א ללבוש כזה דבר
שמלה לבנה זה משהו אחר לגמרי.

האם כוונתך לשמלה עם שלשת החלקים? תכלת לבן ורוד?

שמלה לבנה זה משהו אחר לגמרי.

למה?
קניתי לבנה שאנל ההיא של לפני שנה.
(היה אותה בטרקיז, סלמון ולבן, נשאר רק לבן..)
דווקא בסדר גמור. אוקסיגן על הליכלוכים, כביסה עדינה ויוצא כחדש!!
העירבוב הוא הבעייתי. לא קניתי אותן כי פחדתי בדיוק מזה.

למה?
קניתי לבנה שאנל ההיא של לפני שנה.
(היה אותה בטרקיז, סלמון ולבן, נשאר רק לבן..)
דווקא בסדר גמור. אוקסיגן על הליכלוכים, כביסה עדינה ויוצא כחדש!!
העירבוב הוא הבעייתי. לא קניתי אותן כי פחדתי בדיוק מזה.
זה מה שהתכוונתי לומר..
ששמלה לבנה זה משהו שאפשר לטפל בו ואפילו בקלות
לעומת שמלת-ניגודים שכמות הטרחה שהיא מצריכה פשוט לא הגיונית.

אתן מתכוונות לבגד הזה?
אני ממתינה בחשש לשמוע מה דין כביסת השמלות. מקווה שעד שבת כבר נמצא נוסחה....
כי מקידישיק נאמר לי שאין שום בעיה בבגד(???!!!)
צפה בקובץ המצורף 472286
כיבסתי וגם גיסתי יצא מקסים חדש מהנילונים
השריתי קודם בחומץ וכיבסתי לבד ב 0 מעלות עם לוכד צבעים

בעלי החזיר עכשיו לקידישיק את השמלות שחור לבן עם הנקודות, שמלות יפהיפיות עד הכביסה, אחרי ליל הסדר הבנתי שאין להן מה ללבוש בחג השני.. זיכו אותנו במקום, הם כנראה כבר חוו כמה לפנינו.. אמרו שהורידו את המחיר בגלל שהבד דוהה.
השמלה חצי שחורה וחצי לבנה לאורך- באופן לא סימטרי עם הכפתורים ירדה מהמדפים מאותה סיבה. מי שקנה מקידישיק כדאי להחזיר לפחות להזדכות כספית.
תודה על המידע.

גם אצלי השמלה המנוקדת הזו דהתה ובדקתי כמה פעמים איך לכבס...

• תודה
Reactions: ABV
לא קראתי את כל האשכול
מקווה שאני לא חוזרת על משהו או מישו;)
* כשמשרים בחלב- העניין הוא שהחלב צריך להחמיץ - ורק אז הוא עשה את העבודה שלו...
* יש לי הרבה בגדים בשחור לבן- והם התכבסו נהדר...
אז הבעיה היא בבד ובבגד המסוים הזה.... ולא נכון להגיד שא"א לקנות לילדים בגדים בצבעים במדוברים כל כך העונה
* 0 מעלות הוא לא תמיד מומלץ- כשכתוב 30 מעלות- אל תכבסו ב-0 מעלות!!! זה עלול להרוס...ולא תמיד עדין יותר

כבסתי אתמול בחיל ורעדה את החולצות של קידישיק חצי שחור חצי לבן עם כפתורי עץ.
יצא מצוין גם אחרי ריסוס מסיבי של החלק הלבן באוקסיג'ן.
20 מעלות. לבד במכונה ללא לוכד צבע. ללא מרכך כביסה.
פעם הבאה מתכונת לצרף את זה למכונת המצעים. מקוה שיהיה בסדר.

זה לא!
נערה הייתי גם זקנתי.....
בגדים שחור לבן לא מחזיקים באופנה יותר משלושה חודשים. בהגזמה.
היה מעניין לבדוק למה, אבל ככה זה.
תבדקי אותי!
ממש לא נכון
אופנת השחור לבן החלה כבר בטיפטופים בחגי תישרי. כבר זא קניתי לעצמי כמה בגדים וכשחזרתי הבית נוכחתי שכולם שחור לבן.
עכשיו כבשו כל חלקה פנויה בחנות.
בד"כ שחור לבן זה שיא הקלאסי.

כיבסתי וגם גיסתי יצא מקסים חדש מהנילונים
השריתי קודם בחומץ וכיבסתי לבד ב 0 מעלות עם לוכד צבעים
אשרייך.
אבל אעז ואומר שלא ייתכן שבגדי ילדים נדרשים בשוטף לטיפול פרטני שכזה.
שישווקו לנו בגדים נורמליים שמכבסים בתוכנית עדינה וסל"ד נמוך.
לא "פינת ליטוף".

זה לא!
נערה הייתי גם זקנתי.....
בגדים שחור לבן לא מחזיקים באופנה יותר משלושה חודשים. בהגזמה.
היה מעניין לבדוק למה, אבל ככה זה.
תבדקי אותי!
רחוק מלהיות מדויק.
לפני 11-12 שנים היה אופנתי שחור לבן (בעיקר חצאיות מתרחבות, מקושקשות שחור לבן, אבל לא רק)
אחת האופנות הקלאסיות שהחזיקו כמה עונות, ולא נראו משונה גם אח"כ.

ממש לא נכון
בד"כ שחור לבן זה שיא הקלאסי.
את מתכוונת לביגוד של הבנים מגיל 12-120 ;)
ושם איכשהו כל פריט מקבל את הכבוד שלו בכביסה מוגדרת מראש בכהות המתאימה.....

אני מדברת על ביגוד לנשים/ילדים
אני אישית זוכרת שלושה סבבים של שחור לבן:
לפני 10 שנים בערך סוג של פפיטה שהלך מאוד
לפני 15 בערך היה משבצות שחור לבן,
והיה עוד פעם, גם הרבה קשקושים של שחור לבן, בעיקר בכותנה, אבל הבעייה קיימת גם בסינטטיים.
וכל פעם זה טס מהאופנה, פשוט כי אנשים קנו, ותוך כמה כביסות הבגד יצא מכלל שימוש.

אם רותי קפלר מתעקשת שהיא תקנה גם לסוכות בזיכוי שתקבל בגד באותו סגנון, אני שותקת.
אבל אני מאמינה בה, שברגע האמת, היא תעשה חושבים, ותחפש דוגמאות אחרות.
וגם בסבב הבא, בעוד 7 או 10 שנים, היא תזכור את אותן שלושה שמלות שהלכו כל כך מהר, ותתאפק....

את מתכוונת לביגוד של הבנים מגיל 12-120 ;)
ושם איכשהו כל פריט מקבל את הכבוד שלו בכביסה מוגדרת מראש בכהות המתאימה.....

אני מדברת על ביגוד לנשים/ילדים
אני אישית זוכרת שלושה סבבים של שחור לבן:
לפני 10 שנים בערך סוג של פפיטה שהלך מאוד
לפני 15 בערך היה משבצות שחור לבן,
והיה עוד פעם, גם הרבה קשקושים של שחור לבן, בעיקר בכותנה, אבל הבעייה קיימת גם בסינטטיים.
וכל פעם זה טס מהאופנה, פשוט כי אנשים קנו, ותוך כמה כביסות הבגד יצא מכלל שימוש.

אם רותי קפלר מתעקשת שהיא תקנה גם לסוכות בזיכוי שתקבל בגד באותו סגנון, אני שותקת.
אבל אני מאמינה בה, שברגע האמת, היא תעשה חושבים, ותחפש דוגמאות אחרות.
וגם בסבב הבא, בעוד 7 או 10 שנים, היא תזכור את אותן שלושה שמלות שהלכו כל כך מהר, ותתאפק....
השילוב של שחור לבן הוא תמיד באופנה. כל פעם בדגם אחר אבל אלו צבעים שתמיד יהיו אופנתיים.
ואנחנו לא אמורים לוותר עליהם. היצרנים אמורים לשווק בגדים מבדים נורמליים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה