עזרה עידוד וסיוע לנשים שקנו בגדים שחור-לבן לפסח למרות שידעו שזה מתכון לצרות, ועכשיו...

מצב
הנושא נעול.
אשאל אותך, מדוע כשאני קונה לילדה שמלה בצבע לבן עם פייטים מוזהבים בקיווי היא תעלה לי 40- 80 שקלים, תשאר יפהיפה ובוהקת עונה וחצי אחרי כביסות ב40 מעלות, ואילו בחנות הסמוכה יגבו ממני סכום משולש על שמלה לאותו גיל, ויותירו אותי ללא שירות לקוחות בהמשך כיוון שלא כיבסתי אותה בג'ל ספציפי ולא טבלתי אותה בחומץ.

צודקת מאוד.
אישית, לא הולכת לקניות בקניונים ולכן לא נחשפת לשמות החנויות שהבאת בהודעה, ולא לרמת המחירים הזו. ועדיין לא אשלם את הסכומים הגבוהים. יש גם במחוזותינו דרך לשלם פחות.

היצור בסין הוא לא הנושא, יצרן מוכרח לקחת אחריות מינמלית על איכות הבגדים שהוא מוכר, בטח כשהוא מתמחר אותם בעלות גבוהה מאד ואפילו מופרזת.

לי זה נראה חלק מהנושא. מבלי להסיר את האחריות הנדרשת מהיבואן.

5dd3457a30282faee467b3806695107a.jpg

את זאת מישהי כיבסה?
קניתי אותה ואת החולצת סט שלה לבנים, ועוד לא כיבסתי, עליה היו תלונות?
כיבסתי יחד עם עוד כמה שמלות שחור לבן של קידישיק (עם הפונפונים והסרפן הלבן עם הסיומת שחור וכפתורים שחורים)
כובס ב20 מעלות סחיטה עדינה ותליה בצל.
יצא מעולה. הלבן נשאר לבן בוהק (אבקת כביסה פרסיל ומרכך בבקבוק שחור)

אשאל אותך, מדוע כשאני קונה לילדה שמלה בצבע לבן עם פייטים מוזהבים בקיווי היא תעלה לי 40- 80 שקלים, תשאר יפהיפה ובוהקת עונה וחצי אחרי כביסות ב40 מעלות, ואילו בחנות הסמוכה יגבו ממני סכום משולש על שמלה לאותו גיל, ויותירו אותי ללא שירות לקוחות בהמשך כיוון שלא כיבסתי אותה בג'ל ספציפי ולא טבלתי אותה בחומץ.

היצור בסין הוא לא הנושא, יצרן מוכרח לקחת אחריות מינמלית על איכות הבגדים שהוא מוכר, בטח כשהוא מתמחר אותם בעלות גבוהה מאד ואפילו מופרזת.
על איזה גיל את מדברת?
לילדה בת 5 גם אני לא אקנה שמלה ב250 שח
אך לנערה בת 12 אקנה גם אקנה
(מנסיונה שלל אמי תחי, הבת שלי בת כמעט 3...)

אישית, לא הולכת לקניות בקניונים ולכן לא נחשפת לשמות החנויות שהבאת בהודעה, ולא לרמת המחירים הזו. ועדיין לא אשלם את הסכומים הגבוהים. יש גם במחוזותינו דרך לשלם פחות.
לא צריך ללכת לקניון, החנות נמצאת במרכז רבי עקיבא, סנטימטר מהחנויות שכולן קונות שם במרץ.
ולכן המילה "במחוזותינו" לא הייתה נעימה בכלל.:rolleyes: גם אם אני קונה "במחוזותינו" וגם אם לא, אני מצפה לאותו שירות ולאותה סחורה. חנות בגדים היא חנות בגדים, חוק הוא חוק. לחנויות החרדיות אין שום זכות להחריג את עצמן, לא במחיר לא בשירות ולא באיכות הבד.

לא צריך ללכת לקניון, החנות נמצאת במרכז רבי עקיבא, סנטימטר מהחנויות החסידיות.
המילה "במחזותינו" לא הייתה נעימה בכלל.:rolleyes:

הייתי צריכה להיות יותר ממוקדת.
לירושלמים את האופציות הללו ב"מחוזותינו-הירושלמים" אלא רק בקניונים:)

מה לעשות...
מנסיון רב שנים עם בגדים שונים ובדים משונים
זה הדבר היחיד שמחזיק את הבגד חי לאורך עונה שלמה לפחות...
במחיר של ניקוי יבש, יותר זול לקנות בגדים חדשים במהלך העונה
או לקנות בגדים איכותיים יותר.
צר לי שאינני חושבת טוב על איכות הפריטים של היצרניות הפרטיות החרדיות.
מעדיפה לקנות תוצרת של רשתות גדולות עם יכולת בקרה טובה יותר.
ואני אגלה סוד- אני גם לא משלמת יקר יותר. אולי זול יותר...

ואני אגלה סוד- אני גם לא משלמת יקר יותר. אולי זול יותר...
זה לא סוד. זה ברור כשמש.
אבל לילדות החל מגיל 6-7 ומעלה קצת קשה עד בלתי אפשרי לקנות ברשתות שאינן חרדיות.
הכל קצר.

כי ממשיכים לקנות שם על אף המחיר וחוסר השירות
מחיר תרתי משמע- הן בקניה עצמה והן אחרי הכביסה

אם בכספינו נצביע.
זאת אומרת שלא יקנו שם. הכל ישתנה

וכל קול קובע...;)
מזכיר לי את האשכול על ההופעות והסרטים
שאלו שהכי מתלוננות על המחיר הגבוה והתנאים הגרועים
- הן אלו שממשיכות ללכת בהמוניהן ולשלם...

אשאל אותך, מדוע כשאני קונה לילדה שמלה בצבע לבן עם פייטים מוזהבים בקיווי היא תעלה לי 40- 80 שקלים, תשאר יפהיפה ובוהקת עונה וחצי אחרי כביסות ב40 מעלות.
.
למה 40 מעלות? נשמע כמו בגד של 30 מעלות בלבד ומקסימום 600 סל"ד. :)
וסליחה על הנוקדנות. אני חסה על ממונך.

נערך לאחרונה ב:
עולה לי מחשבה עכשיו, לא יודעת אם היא נכונה.

פעם הרבה תפרו לעצמן, או השתמשו בשירותי 'תופרת'
ואז הבגדים בחנויות היו זולים יותר

כיום רוב הנשים לא תופרות או לא יודעות לתפור אז המחירים עולים.

זה לא סוד. זה ברור כשמש.
הכל קצר.
יש לי בנים קטנים, אבל הסוד שלי הוא שאני לא מתכוונת לקניות ברשתות בינלאומיות עממיות.
אני קונה בחברות יוקרתיות בגדים שאני אוהבת, והם עולים כמו המכנסיים+וסט+חולצה של היצרניות הישראליות.

יש לי בנים קטנים, אבל הסוד שלי הוא שאני לא מתכוונת לקניות ברשתות בינלאומיות עממיות.
אני קונה בחברות יוקרתיות בגדים שאני אוהבת, והם עולים כמו המכנסיים+וסט+חולצה של היצרניות הישראליות.
בואי תגלי לנו איפה בדיוק

בנים זה משהו אחר.
להם אני קונה בנקסט ובכל רשת אחרת בקניון.
ולאו דווקא בחנויות חרדיות.
אם כי אני חייבת לציין לשבח את מילאנו שבפעמים הנדירות שבהן קנינו ברשת זו (המחירים!) נהנינו מסחורה איכותית מאד.

זה לא סוד. זה ברור כשמש.
הכל קצר.
נכון, זאת בדיוק הסיבה שגם אני נכנסת לחנויות האלה בכלל.
ברור שכשהילדות היו קטנות יכולתי לקנות במגוון מקומות, בגדים יותר יפים ויותר זולים , אבל מגיל מסויים אין ברירה.
ולבגדי שבת אפילו אין מה לחכות לסוף עונה במידות 8-10-12 לא נשאר כלום עד סוף עונה.
צריך לבכין ארנק גדול ולקנות בהתחלה!!!

לכל הנשים הטפשות והמסכנות -
שידעו שהבגדים האלו מתכון לצרות
ובכל זאת הלכו, טרחו, מדדו וקנו דווקא אותן
ובנוסף שילמו על 3 שמלות כמעט 1000 ש"ח
(לא חושבת שאתן באמת טפשות, רק העתקתי מהכותרת..)
וגם לא שאלו בחנות מראש מה לעשות ואיך לכבס......

אין לי הרבה איך לעודד, חוץ מלהגיד לכן את המשפט הבא:
מסתבר שעל טפשות - משלמים ביוקר...!....!

ולפחות רווח אחד אולי כן יצא לכן מזה...
שקיבלתן שיעור בבי"ס של החיים ולמדתן לקח לפעם הבאה.

אגב,
אני ממש לא באה בזה להצדיק את החנויות!!
זה שהיה ביקוש גדול מהקהל דווקא לבגדים האלו -
לא פוטר אותם מלבדוק ולהבטיח את האיכות ולקחת אחריות
(כמו @Tweenset למשל, שבדקה וכיבסה מראש ודאגה להבטיח שלא יהיו בעיות)

וזה בטוח לאט הורס את המכונה?
ואת עושה השריה מכבסת עם החומץ? או גם וגם?
חומץ טוב למכונה - מנקה אותה. שוב לא להגזים. כל תחילת עונה כמה מכונות עם לומץ ממש לא הורס.
את ההשריה של הבגד עם החומץ( לבגד שספיציפית אני חוששת מירידת צבע) אני עושה בקערה ומכבסת בלי חומץ

זה לא סוד. זה ברור כשמש.
הכל קצר.
לא מדויק.
ילדות שלמדו לשמוח בבגד חדש מלידר או מלבושי כבוד, תדענה להנות גם מבגד שנקנה בזויה.
(ואפילו תדענה לגשת עם הבגד הזה לחנות הבדים הסמוכה, ולקנות בד תואם להארכה)

לא מדויק.
ילדות שלמדו לשמוח בבגד חדש מלידר או מלבושי כבוד, תדענה להנות גם מבגד שנקנה בזויה.
(ואפילו תדענה לגשת עם הבגד הזה לחנות הבדים הסמוכה, ולקנות בד תואם להארכה)
הבת שלי לא יודעת מאיפה קניתי את הבגד וגם לא אמורה לדעת לדעתי.
בחנות אחת שהזכרת פה התוצאות אחרי הכביסה היו נוראיות.
ובחנות אחרת שהזכרת פה רמת התפירה גרועה לטעמי- יש לי בעיה. מודה. אני מבחינה מאד ואכפת לי מאד מרמת הגימור של הבגד.
ועוד חנות שהזכרת איני מכירה- אני גרה בצפון וזה גם מצמצם אפשרויות.
לא מתאים לי ואין לי זמן להאריך שמלות. ומחוסר הזמן מה שיכלתי לקנות באינטרנט קניתי באינטרנט.

למלמל משהו?

למלמל.
רצוי בגלגול עיניים לאחר נטילת אסיוול.

"הריני מקבלת על עצמי אפור זה וילבינו כל חטאותי כשלג, ויהי רצון שנפילת פתי זאת תזכר לפני תמיד בקניותי ואל אכשל עוד לעולם באמון מיותר במוכרנים. בין בביגוד בין במוצרים אחרים"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה