- הוסף לסימניות
יש. ברחוב פתח תקווה ליד אימפריה. הסניף הוסב לקידי שיק עודפים.אין קידישיק עודפים בירושלים
צריך הרבה מזל למצוא שם משהו שהוא לא מכנסי טיץ.
עריכה: עכשיו אני רואה שכתבו לפני.
יש. ברחוב פתח תקווה ליד אימפריה. הסניף הוסב לקידי שיק עודפים.אין קידישיק עודפים בירושלים
שכחת את החלבאני הכנתי כבר כריכה
יותר נכון, שתי אופציות לבחירה...
צפה בקובץ המצורף 472809
צפה בקובץ המצורף 472810
אין לי זמן וסבלנות לחפש את ההודעה הזו. אבל לפי מה שאני הבנתי היא התכוונה לשש שמלות שכל אחת עלתה 150 שקלים ולא כל ששת השמלות ב150.אלה שכתבו פה 6 ב150
אז בשביל לא להיות טיפשה עשיתי חיפוש , תראי כמה הודעות אחריאין לי זמן וסבלנות לחפש את ההודעה הזו. אבל לפי מה שאני הבנתי היא התכוונה לשש שמלות שכל אחת עלתה 150 שקלים ולא כל ששת השמלות ב150.
אבל בבילבול שנוצר באשכול הכל אפשרי. ניתן להמר שעוד יכתבו שמלה במחיר שקית חלב או במחיר מטיל זהב![]()
אז בשביל לא להיות טיפשה עשיתי חיפוש , תראי כמה הודעות אחרי
https://www.prog.co.il/threads/עידוד-וסיוע-לנשים-טיפשות-שקנו-בגדים-שחור-לבן-לפסח-למרות-שידעו-שזה-מתכון-לצרות-ועכשיו-הלבן-האפיר-והן.439273/page-17#post-6402629
בינתיים השמלות התכולות היפהיפיות שלנו מבלות בשמש אחרי כביסה שלישית בארבעים מעלות. שלושתן ביחד עלו פחות משלוש מאות שקלים.
על זה הדרך אני קניתי 6 שמלות ב150ש'
יפות מאוד ועדכניות
אבל כואב לי האשכול הזה
ואם התורה חסה על ממונם של ישראל.....
חזקקקק!!!!!!
התעייפתי והתבלבלתי כבר, נחכה לתגובה שלהן.תבדקי את הציטוט במקור.
היא הגיבה על תגובה אחרת ומשם משתמע שאכן כל שמלה עלתה לה 150 שקלים.
אפשר... אפשר להשיג יותר זול!
יש מכירות סוף עונה ומבצעים
יש חנויות זולות יותר ופחות
ובכל חנות יש את הבגדים הזולים יותר והאלה שזולים פחות.
השאלה מה חשוב יותר
מהם סדרי העדיפויות שלי
במגזרים מסוימים לא שייך שלא להתאים את הבגד של הבת בת החמש עשרה לבגד של התינוק בן השנה, ושלכולם יהיו גרביים תואמות (יקרוותתתת......), נעליים תואמות, סרטים לשיער וכו'.
וזה גם חייב להיות בגד עדכני, לא מעונה קודמת ולא פשוט מידי ואלגנטי פחות לטעמך....
אני מבינה אותך, אמא ששיכת למגזר, שאת לא רוצה שהילדים שלך יהיו שונים מכולם,
אבל זו בחירה שלך!!!!
בטח שאפשר להשיג יותר זול... אני לא מבינה בכלל מה הוויכוח. אל תתעלמי מהמציאות.
תגידי: "אפשר, אבל אני לא מסוגלת!"
גם אני@Ruty Kepler
אחיניות שלי בגילאים כמו שציינת (וחלקן בעייתיות בגזרות וכו'...)
מצאו כעת לפני פסח בגדים מתוקים מאוד בליוולו
מחירים סבירים למדי זכור לי פחות מ200 לשמלה
לא כל הסטים שאת רואה זה יקרררר לפעמים זה רק נראה ככה..תראי, אני גרה בעיר חסידית.
אני יוצאת לרחוב ונפעמת.
זה באמת יפה! אין מה לומר! משפחות שלמות עם בגדים תואמים יפיפיים וגרבים תואמות וסרטים ומלמלות שנקנו עכשיו בתחילת עונה.
מדהים!
והכל באמת צנוע ומכובד ואלגנטי. מושלם!
ויקררררר.......
ומניסיון אישי פרטי שלי - השגתי ביותר זול (ופחות יפה. מודה! אבל לא פחות איכותי)
אלופה!!!!!!!!!אני הכנתי כבר כריכה
יותר נכון, שתי אופציות לבחירה...
צפה בקובץ המצורף 472809
צפה בקובץ המצורף 472810
אוי, זה נראה גרועעדכון ערב, וחידון לציבור ששרד עד כה:
נחשו מי מהשמלות הייתה בחלב, מי לא, ומה מבין השלוש הוא הבד המקורי (צולם בחוץ באור יום).
בפרק הבא - אנחנו צועדים לחנות במטרה להחזיר ולקבל זיכוי. נעדכן. צפה בקובץ המצורף 472785 צפה בקובץ המצורף 472786
מצטרפת להנ"לגם אני מצטרפת לבקשה!!! נו, מתי כבר יוצא הספר הבא??
חשבתי שרק אני לומדת ספרים בע"פ...מצטרפת להנ"ל
הכי לא קשור לאשכול, אבל אני מכורה לספרים שלך. יכולה לצטט בע"פ. אפשר לערוך לי חידון, למעונינות.
מחכים מאד מאד!!
אולי מגיע לנשים טפשות לפחות לדעת מתי יוצא הספר, אם בכלל.....
וואי, נזכרת שגם אנחנו....@Ruty Kepler
אחיניות שלי בגילאים כמו שציינת (וחלקן בעייתיות בגזרות וכו'...)
מצאו כעת לפני פסח בגדים מתוקים מאוד בליוולו
מחירים סבירים למדי זכור לי פחות מ200 לשמלה
חשבתי שרק אני...חשבתי שרק אני לומדת ספרים בע"פ...
אני רואה שזה רץ פהוואי, נזכרת שגם אנחנו....
שמלות מהממות שנלבשו לאירוע של מישהו קרוב מאד. בכביסה עדינה יצא כמו חדש ונלבש גם בליל הסדר ללא התחתיות. מוצלח ביותר! אנחנו מרוצים מאד. כל שמלה בפחות מ- 200 ש"ח.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים