עידכון ביוס בכל הפעלה מחדש של המחשב

• הוסף לסימניות
מחשב נייד טושיבה נטבוק 200
לאחרונה בכל הפעלה מחדש של המחשב הוא מעיף אותי מהוינדוס (לפני העלאה) עם מסך כחול שנדלק ומייד מחזיר אותי למסך הראשוני (שכתוב עליו טושיבה)
רק אם אני נכנסת לביוס>אדונס>
sata controller mode>compatibility
הוא מוכן להעלות את הוינדוס

הבעיה שבכל הפעלה מחדש הוא חוזר להגדרה של AHCI בביוס

חו"מ שלא תמיד הוא מוכן בכלל להיכנס לביוס
לפעמים הוא נתקע עוד בשלב הראשוני ולא מגיב כלל

מה זה אומר?

• הוסף לסימניות
תוריד עדכון ביוס מאתר החברה.

• הוסף לסימניות
צריך להחליף בטריה

• הוסף לסימניות
תודה. הבטריה אכן גמורה
זה מחובר כל הזמן לחשמל
האם יתכן שזאת הבעיה? :O

• הוסף לסימניות
התכונתי לבטריה הקטנה העגולה שממוקם על הלוח אם

• הוסף לסימניות
יותר מורכב אבל לא נורא. תוכל לחפש באינטרנט תמונות של המחשב שיש לך, עם פרטים מדויקים היכן נמצא כל דבר.

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DVD COAN;726295:
התקלה שהמערכת מתאפסת בהגדרות כתוצאה על פי רוב של חוסר כח בבטריה

אבל....
ההוכחה היותר טובה שזו בטריה אם התאריך מתאפס גם כן במערכת בכל העלה מחדש במידה במידה ולא אני מבין שאין לך בעיה בבטריה בכלל

(הסימן שלי שלא כי אך את נכנסת לאתרים מאובטחים אם התאריך והשעה לא נכונים אלא שאין בעיה בבטריה הפוך משכתבו קודמי...)

הבעיה היא במערכת ההפעלה שמוגדרת לא נכון כלפי הבקר של הדיסק קשיח
וגם חבל שהדיסק קשיח לא מוגדר בAHCI
זה פרוטוקול המאפשר לבקר להתנהל מול הדיסק קשיח בחוכמה יותר
תוכלי לשנות את ההגדרה במערכת ההפעלה אצל טכנאי מקצועי בלי פירמוט ובעיות
תודה על התשובה המפורטת והמנומקת
אני מבינה שכן טוב לדיסק להיות מוגדר כAHCI
השאלה אם רק טכנאי יוכל לבצע זאת
או שתוכלו לכוון אותי לנסות לבד

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DVD COAN;726361:
ראשית לא ענית אם התאריך גם מתאפס לדעת אם הבעיה בבטריה או לא
התאריך אכן נשמר ולא מתאפס

נכתב ע"י DVD COAN;726361:
לגבי החלק השני
לדברי מיקרוסופט יש לפרמט מחדש את המערכת ולהתקין
ישנה דרך רוב הטנאים לא מכירים זאת דורשת מעט יעד מעמיק
כך שלא אוכל להדריך משתמש רגיל ולגבי משתמש מקצועי רק בהרצאות לסטודנטים הלומדים אצלי
תודה בכולופן על הרצון

אגב,
היכן מתקיימים הקורסים?
גם לנשים?
עלות?
אשמח לפרטים...

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה