עידכון

• הוסף לסימניות
אני מנסה להתקין SP1 למחשב וינדוס 7 והוא אומר שגיאה C0000135 וכותב שחסרSQMAPI.DLL

מה אני עושה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ניסיתי באפדייט ולא עובד וזה מה שהוא מסביר

• הוסף לסימניות
ניסיתי דרך פותר הבעיות באפדייט והוא כתב שגיאה 0X8007002
מה זה?
גם כל שאר התיקונים והבדיקות האוטומטיות כותבים כך

• הוסף לסימניות
תתקין את זה, ואח"כ נסה שוב.
זה קובץ של מיקרוסופט שאמור לפתור את הבעיה.
לפרטים נוספים, כאן.

• הוסף לסימניות
תודה עשיתי את מה שהצעתם ושום דבר לא עזר לשני השגיאות

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
ניסיתי כמה פעמים והוינראר לא מצליח לפתוח אותו

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
אם ככה אז בדקתי וזה לא עזר להתקנה של SP ולא לשגיאה בפותר בעיות

• הוסף לסימניות
א. עכשיו אני רואה שגם וידאו אי אפשר להפעיל [כלומר גם הפותר בעיות וגם SP]
ב. ניסיתי לעשות דרך הדיסק התקנה תיקון איתחול והוא כותב אם חיברת נגן או מדיה בעבר וכו' נתק והתחל שוב עשיתי זאת למרות שלא מצאתי שום נגן והוא גם בפעם השניה כותב כך ומציע לפנות לספק וכו'
ג. גם שיחזור לא עוזר [למרות שכותב שהוא הצליח]
ד. מישהו יכול להסביר לי איך לעשות CHKDSK /R מהדיסק התקנה דרך שורת הפקודה [כי דרך ההצעות שלהם כשמעלים את הווינדוס דרך הדיסק הוא מסרב לתקן]
ה. נתונים טכניים: ווינדוס אולטימט, והדיסק הוא שידרוג מXPשל חותם
ו. אם יש לכ הצעות אחרות לעשות איפוס לברירות המחדל ומחיקת כל העידכונים לכל המחשב תגידו.

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
התקדמתי, עכשיו המחשב מספק שגיאה 80243004 ל1SP
הקובץ שנתת לי, לאחר הפתיחה בווינראר כתב כשל קטסטרופלי 0X8000FFF
לגבי פותר הבעיות נשארה השגיאה שכתבתי

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
עקשן המחשב [המחשב שלי ואני המנהל]
שוב כותב בהתקנה של SP1 חסר SQMAPI.DLL
ושוב השגיאה בפותר בעיות כנל
תגידו, יכול להיות שזה בגלל בעיות תאימות עם הלוח אם של אינטל אולי?

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
ברוך ה' הצלחתי לסדר את כל הבעיות ע"י שעשיתי התקנה מחדש אופצית"שידרוג" כך לא מחקתי חומר [מותאם אישית מוחק] ורק נצרכתי בסוף לרשום את הקוד מחדש ומאז הכל הותקן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה