כן, זה קרה לי במחשב במשרד..., עם מדפסת של kyocera(לדומגא, לאחרונה יצא להם עדכון שעושה שכל פעם ששולחים הדפסה למדפסת של חברה מסויימת, לא זוכר כרגע איזה, אז זה עושה מסך כחול למחשב)
אני חושב שלא כדאי לעדכן אוטומטית. יש יותר סיכויים לתקלות.
ייתכן ומידי פעם כדאי לעדכן.
יש תוכנה לחסימת עדכוני ווינדוס:
https://www.jumbomail.me /j/YwS8_nHrAkStmrF
להסיר את הריוח.
כמה פעמים קרה לך שמחשב 'חטף' וירוס, או שתוכנה לא עבדה, בגלל שהמחשב לא היה מעודכן (לא מדבר על אנטי וירוס לא מעודכן), וכמה פעמים קרה לך שמחשב הפסיק לעבוד/ התחיל לעבוד לאאאאטטטט/ מסכים כחולים/ תוכנות הפסיקו לעלות/ לא מזהה התקנים/ מיליון ואחד בעיות אחרות, דוקא בגלל העדכונים? (תענה בכנותמפליא אותי לשמוע שאתה חושב שעדיף שלא לעדכן בכלל מאשר לעדכן הכל.
הרי יש עדכוני אבטחה שהם קריטיים לפעמים ויש גם פעמים שמחשב לא מעודכן לא עובד עם תוכנות מסויימות או גירסאות מסויימות של תוכנות
קישור לא תקין
צריך להסיר את הריוח.קישור לא תקין
חסום בנטפרי...צריך להסיר את הריוח.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים