עידכוני שרת WINDOWS2012 - דחוף

• הוסף לסימניות
לאחר שביצעתי עידכון על שרת של WINDOWS 2012 ביצעתי הפעלה מחדש, והמחשב לא עולה.
עולה מסך של REPAIR אך אני לא מצליחה לעלות את המערכת הההפעלה.
משהו יודע מה אפשר לעשות?
איך אפשר לסדר את זה.
איך ניתן למצוא איזה שגיאה גרמה שהמערכת לא מצליחה לעלות?
השרת שלי הוא מחשב וירטואלי שיושב על מערכת של לינוקס (לא יודעת האם קשור אך אולי)

• הוסף לסימניות
תנסו להעלות עם dart 8 ולהסיר את העדכון
או לעלות עם דיסק של server 2012 ולהריץ startup repare
או פיקס בוט עם תוכנה צד שלישי כגון Lazesoft או reflect ואחרים

לחלופין לעשות הפעלה מחדש תוך כדי לחיצה על שיפט וניסיון לעלות במצב בטוח..

• הוסף לסימניות
הצלחתי לעלות את ה CMD דרך המצב בטוח.
אבל אני רוצה לדעת מה השגיאה.
העידכונים עשיתי על שרת שעשיתי לו CLONE -שיכפול.
כך שלא הנתונים הם הקריטים, אלא למצוא את הבעיה בשביל שאוכל כן לבצע את השידורג.
מכיוון שהשידרוג קריטי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימה שלי;2005619:
הצלחתי לעלות את ה CMD דרך המצב בטוח.
אבל אני רוצה לדעת מה השגיאה.
העידכונים עשיתי על שרת שעשיתי לו CLONE -שיכפול.
כך שלא הנתונים הם הקריטים, אלא למצוא את הבעיה בשביל שאוכל כן לבצע את השידורג.
מכיוון שהשידרוג קריטי!

קורה שיש בעיות עם עדכונים יכול להיות הרבה סיבות פשוט להריץ שוב עדכונים ולא לעשות את זה תוך כדי התקנה של דרייברים או תוכנות אחרות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה