כללי עידן חדש בפונטביט: בחירה למשך שנתיים

• פותח הנושא קופירייט
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
זה לא סוד שבתקופה האחרונה נכנס שחקן חדש לעולם הטיפוגרפיה - "פונטייפ" שמו.
מי שמכיר את הרוח שעומדת מאחורי פונטייפ - ה"ה אליהו פריד, יודע שהגישה שלו לפונטים וטיפוגרפיה בכלל לא נובעת משיקול מסחרי, אלא מתוך אהבה וקשר אמיץ עם האות העברית. מתוך היכרות עם האיש אני יכול להעיד, כי המגמה שלו בפונטייפ היא לא להתחרות בחברות הקיימות, אלא להביא בשורה חדשה לטיפוגרפיה העברית (ייתכן שלולא הרווח הכלכלי, לא היה לו את הדחף למסור את כל רמח אבריו ושסה גידיו לתחום, אבל ברור שזה לא המניע שלו.)
לעניננו, הגישה של פריד לפונטים מנוגדת מעיקרה לחבילות וטרנדים מתחלפים, לדעתו אות טובה לא מחליפים כמו גרביים, פונטים זה לא פיצוחים למרות שקונים אותם על המשקל, ולכן הוא נותן טווח בחירה לזמן רב ולא לחודשים בודדים, ולכן הוא יכול לייעץ ללקוחות שלו לרכוש דווקא אצל פונטביט במקרה שהמענה שלהם לבעיית הלקוח טובה משלו (ובדידי הווה עובדא)
ולכן הוא יושב על פונטים במשך חודשים עד שיגיעו לרמת קריאות גבוהה, ולכן הפונטים שלו מנוקדים ברמה הכי גבוהה, ולכן הוא גם משקיע ימים ולילות בפיתוחים סביב לאות ובטכנולוגיות מדהימות.
שויין, עד כאן היח"צ לפונטייפ.

מבחינת רמת ואיכות הפונטים אין ספק כי חברת פונטביט הם החלוצים בתחום, ועד היום הם המובילים עם הספריה הרחבה והאיכותית, ברם דא עקא, שלמרות כל זאת עד היום כשרצית לרכוש פונטים היה לך 3 עד 6 חודשים לבחור 120 משקלים ובעצם המעצבים נכנסו לתוך סחרחורת של אותיות ולא פעם אנו נתקלים כאן בפורום באשכול "איזה פונטים כדאי לבחור, נגמרת לי זכות הבחירה היום - דחוףףף" וכדומה, במבצע החדש של פונטביט ניתן לומר שהם הביאו איתם עידן חדש לטיפוגרפיה: שנתיים בחירה!
שנתיים זה פרק זמן מספיק להגיע להחלטות מתוך מחשבה וצורך ולא מתוך לחץ.

מסקנא: מתחרות הלקוחות מרוויחים באיכות ובמחיר.

• הוסף לסימניות
וזה היח"צ לפונטביט...
שימו לב למבצע הרביעי בצד שמאל.

קבצים מצורפים

• fontbit.jpg
    KB 130.5 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
ונשאלת שאלה

האם המנוי חל גם על הפונטים שיצאו בשנתיים הבאות - עד לסיום הבחירה ?!
או רק על פונטים שיצאו עד כה - דהיינו עד לתאריך הרכישה (ולא הבחירה)

(בתר חנטה או בתר לקיטה ?)

• הוסף לסימניות
פוק חזי באתוון זעירן בפירוש כתיב: גם מקטלוג 2012.

• הוסף לסימניות
גם אני נדהמתי מהמבצע הזה.
12.5 ש"ח למשקל עם אופן טייפ בסיסי ואפשרות בחירה לשנתיים גם מקטלוג 2012.
עוד לא נשמע כדבר הזה!!!

מה שכן מאוד צרמה לי ה"העתקה" של המבצע שלהם מהמבצע של פונטייפ - אבל כמו שאתה אומר - זוהי תחרות ואנחנו המרוויחים... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קופירייט;480059:
פוק חזי באתוון זעירן בפירוש כתיב: גם מקטלוג 2012.
ד״ה בפירוש כתוב: כלו׳ בהדיא כתיבא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;480075:
גם אני נדהמתי מהמבצע הזה.
12.5 ש"ח למשקל עם אופן טייפ בסיסי ואפשרות בחירה לשנתיים גם מקטלוג 2012.
עוד לא נשמע כדבר הזה!!!
בלי מע"מ. עם מע"מ 14.56 ש"ח למשקל.

• הוסף לסימניות
אני רכשתי חבילה לפני כחצי שנה וכעת כשציתי לבחור פונטים מהחדשים (שהתפרסמו כאן) אמרו לי שלא ניתן.
מי שבידו היכולת לפעול למען כך שנוכל לבחור גם מהחדשים - אני בטוחה שהרבה כאן יודו לו מאד!!!

לי אישית כבר אין הרבה משקלים לבחירה, אבל בהחלט הייתי רוצה את הבודדים שנותרו לבחור מהחדשים!!!

תודות!!

• הוסף לסימניות
מה זה משקלים?

אשמח לדעת מה זה מישקלים בפונטים.

• הוסף לסימניות
משקלים - הכוונה לאותו פונט, בעובי שונה או בהטייה וכד'.

למשל - נרקיסים, נרקיסים בולד, נרקיסים איטליק, נרקיסים בולד איטליק הם 4 משקלים של הפונט נרקיסים.

• הוסף לסימניות
האם רק אני מרגיש בתוך תוכי שפונטביט לא הולכת לחדש הרבה במשך השנתיים הבאות? (ועל כן המבצע...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה