כללי עיזרו לי! איך לשפר את המודעה?

• הוסף לסימניות
אני עייפה והראש כבר לא עובד.
אני יודעת שהעיצוב של המודעה גרוע!
בבקשה עזרו לי לשפר אותה.
תודה לכולכם!!

• הוסף לסימניות
לי מפריע הצבע הכחול במרכז...
אין לו כל קשר בעוד מקום...
גם הבס"ד לא ממוקם טוב....

• הוסף לסימניות
זה לא הצבעים האמיתיים.
חשוב לי יותר הערות לגבי העימוד הכללי של הטקסט והתמונות.

• הוסף לסימניות
1. הצבע הכחול.
2. יותר מידי פונטים במודעה כזו קטנה.
3. הזרימה של הטקסט נתקעת כי כל קטע מיושר לאמצע שלו.
או יישור אמצע ולמקם את התמונות אחרת או יישור לימין ולבצע גלישת טקסט. כרגע כל תיבה חיה לעצמה ולכן אין זרימה.
4. מרכאות טיפוגרפיות
5. הצריבה של התמונות.

דבר נוסף, יש לך כאן יותר מידי דברים שנלחמים על תשומת הלב:
* הכחול- ע"י הצבע והמרכוז
* פדיון נפש באומן- בגלל הגודל
* והתמונות - מעצם היותם ויז'אול הן תופסות את העין יותר
בקשר לתמונות, נקודה נוספת למחשבה: היחסים בין התמונות כמעט שווים, מה שגורם שגם את החלטת שהן תמשוכנה את תשומת הלב, היא שוב מוסטת ל-2 כיוונים שונים\ כי הן בעלות אותו משקל.

שלבי עבודה:
1. תחליטי מה המסר הכי חשוב במודעה
2. תחליטי איזה אלמנט מעביר אותו טוב ביותר,
3. תחליטי היכן למקם ואיך לעצב את אותו אלמנט בצורה שהוא זה שימשוך את תשומת הלב.
4. תדאגי שכל התפאורה מסביב (תמונות, פונטים, צבעים, עיצוב וכו'...) תוסיף לאלמנט המרכזי ולמסר ולא תגרע ממנו.

מקווה שעזרתי.

הרבה הצלחה ושנה טובה!

• הוסף לסימניות
לדעתי .. את הציון של רבי נחמן לעשות בשקיפות עם נטיה לצד...ואת הכתוב הכחול לנסות להחליף לבורדו כמו הכיתוב למעלה!!......חוצמזה מאד יפה!!

• הוסף לסימניות
איך זה?

...

קבצים מצורפים

• מודעה פדיון תשעא.jpg
    KB 688.3 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
יותר יפה!!!!! הצבעים נעימים לעין!!

• הוסף לסימניות
לא ראיתי את הראשון (ירד?)
אבל השני מאוד יפה ונעים לעין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;450322:
יפה מאד הצבעים של הרקע והטקסטורה שהוספת!

הרבה הצלחה!

תודה רבה!
אין לך מושג איזה חסד עשית אתי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה