עיזרו לי בדחיפות!

• הוסף לסימניות
הקטן שלי, בן 11 ח' קם שבוע שעבר ביום חמישי עם עיניים אדומות ונפוחות, שיעולים נבחניים, מגרד אוזן אחת ועצבני.
למחרת קם ובתוספת לכל הרשימה הזו גם משלשל. (אבל ב"ה ללא חום)
אחרי שראיתי ביום א' שזה לא עובר הלכתי איתו לרופאה, (בעיקר חששנו שיש לו דלקת ראות) הרופאה בדקה אותו ואמרה שהכל ב"ה בסדר חוץ מזה שהאוזן הימנית שלו מודלקת, היא נתנה לי טיפות ואמרה שאם הוא ממשיך לשלשל אשלח דגימה למעבדה,
וכן הוא עדיין משלשל שלחתי דגימה ואני מחכה לתוצואות, נכון לעכשיו הוא משלשל גם מתוך שינה וכל האזור אדום למרות שמיד אני מחתלת אותו ומורחת לו משחה להרגעה, ניסיתי ונתתי לו אורז, מי אורז, דייסת אורז ופצפוצי אורז ואין אפילו הטבה! הרופאה אמרה אז שזה לא שיניים כי החניכיים שלו לא נפוחות. אני לא צריכה רעיון למשחה, כי זה לא הענין אני מחפשת אם למישהו יש רעיון למשהו שעוצר שלשולים וייטיב עמו?

• הוסף לסימניות
פינק או בחלופה הגנרית הישראלית - קל בטן.
בד"כ עוצר מיד את השילשולים והיתרון הגדול - אינו מטשטש תסמינים.
(כלומר, אם ח"ו זה חידק - החום לא יעלם וכד')
אין צורך במרשם רופא.

רפואה שלמה
חני

• הוסף לסימניות
זה משהו טבעי?
בגלל האבא ששונא שנותנים תרופות...

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת אם זה נקרא טבעי, אבל זו אינה תרופה קונבנציונלית.
חוץ מזה - עדיף תרופה לא טבעית משילשולים לא טבעיים וילד סובל.

חני

• הוסף לסימניות
כפית קמח תפוחי אדמה בתוך בקבוק הדיסה עוזר מאוד.

• הוסף לסימניות
יש תרופה שעוצרת וקוראים לה סטופאיט. היא עוזרת במיידית. לא נראה לי שהיא טבעית אבל זה עוצר את הסבל וזה שווה נטילת תרופה גם לשונאי תרופות וניתן להשיגה בכל בית מרקחת בכדורים (אולי גם בסירופ).

• הוסף לסימניות
מנסיון אישי:
טיפות "ילקוט הרועים"
טבעי לחלוטין, הציל ילד בן שנתיים ששילשל חודש בלי הסבר (היה נורא, הוא כמעט צם ימים שלמים והרזה מאד) זה צמח, והרעיון שלו זה חיזוק ריריות (ולכן זה לא עוצר שילשול וזה גם טוב לעצירות ועוד...)

• הוסף לסימניות
אפשר לקחת רימון (כן, כזה מר"ה)
לסחוט את הגרגירים שלו, אפילו בכפית, ולתת לו לשתות את המיץ
נפלאות... חוץ מזה שזה גם מלא ברזל ודברים טובים

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!
בינתיים כשאתם עניתם לי הלכתי איתו שוב לרופאה שהלחיצה אותי לבוא בדחיפות, היא אומרת שיש להם חשש שזה חיידק הסלמונלה ו"הרגיעה" אותי שזה יכול להמשך עוד שבוע- שבועיים!
ואחי הראשון מתחתן השבוע... בכל מקרה היא אמרה לי שכל התרופות שעוצרות שילשולים מסוכנות לתינוקות מתחת לגיל שנה!
היא מתמה לי אסידופוליס לשקם את רירית המעיים.
ד"א לי נתנה נטורופטית את ילקוט הרועים אחרי הלידה להפסקת הדימום, אני פוחדת לתת לתינוק:eek:.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;868818:
תודה לכולם!

ד"א לי נתנה נטורופטית את ילקוט הרועים אחרי הלידה להפסקת הדימום, אני פוחדת לתת לתינוק:eek:.

בהחלט. מיועד גם לזה. זה צמח שמחזק ריריות, גם רירית המעיים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות מיכל;868682:
יש תרופה שעוצרת וקוראים לה סטופאיט. היא עוזרת במיידית. לא נראה לי שהיא טבעית אבל זה עוצר את הסבל וזה שווה נטילת תרופה גם לשונאי תרופות וניתן להשיגה בכל בית מרקחת בכדורים (אולי גם בסירופ).

לי היה תסמינים דומים לפני כחודשיים, והרופאה מייד זרקה לי סטופיט. לאחר שלושה ימים הגעתי לבית חולים עם עצירות קשה, והרופאים כעסו על שנטלתי סטופיט. התרופה הזו חזקה מאוד למבוגר, ק"ו לתינוק. נותנים אותה רק במקרה דחוף, חמור, וזמני. (למשל, כשיש נסיעה ארוכה באוטובוס)
לעצור במיידי= עצירות, כי הרי יש סיבה לשלשול, נכון? התרופה הזו פשוט שמה פקק במעיים ומעכבת את היציאה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה