אם זה לא חפצים ממש כבדים וגרנדיוזים, הייתי קונה ארון מדפים פשוט ויפה מהכל פה פלסטיק או איקאה.המחסן שלי עמוס בחפצים
אני רוצה לסדר אותם על מדפים
רק שהמחסן ממש גדול, ולמלאות אותו במדפים יצא לי ממש יקר
אני מחפשת רעיון זול יותר לנצל את האיכסון לגובה
נשמע מסוכן לא?!אם לא חשוב לך איך זה יראה (אני מתכוון לצבע של המדפים) תוכלי למצוא מישהו שזורק ארון בגדים (אפשר לדעת לפי ימי הפינוי בכל עיר בד"כ תמיד מוצאים ארון שנזרק ) ופשוט לקחת את הגוף של הארון שזה מדף אחד צר וארוך .... והנזק שלך יסתכם רק בלקנות 3 זוויות לתפוס אותו ... פשוט וקל
אני אישית עשיתי את זה וממש נהניתי מזה
הכוונה כאן לא לארון כתר אחד אלא לשלוש ארבע..לא הבנתם..
זה מחסן של 3 עד 4 מטר
ואני רוצה לכסות אותו כולו במדפים
ארון של כתר לא יעזור
לא הבנתם..
זה מחסן של 3 עד 4 מטר
ואני רוצה לכסות אותו כולו במדפים
ארון של כתר לא יעזור
נשמע מסוכן לא?!
הכוונה כאן לא לארון כתר אחד אלא לשלוש ארבע..
600 ש''ח והמחסן מאורגן ואסתטי לא שווה את זה?
יפהכמו שאמרתי לך את יכולה למצוא כמה קורות של ארון , בד"כ הגדלים שלהם אחידים ... 2.4 אורך על 0.5 ואת יכולה להשכיב את האורך עם זוויות ...
מדפים תולים עם דיבלים וברגים שתופסים את הבייס לקיר (בצורה של משולש)תודה לכל העוזרים
היום השכנים זרקו מדפים מעולים לפח ואנחנו רוצים בעז"ה לשים אותם במחסן.
הבנו שעדיף לשים עם ג'מבו. אבל הג'מבו לא נכנסים בזויות. מה עושים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים