איך מומלץ לעטוף סכך כשמאחסנים אותו? נעלם העיטוף המקורי
A a rivki משתמש פעיל 13/10/23 הוסף לסימניות #1 איך מומלץ לעטוף סכך כשמאחסנים אותו? נעלם העיטוף המקורי
ח חיים הקוסם משתמש מקצוען 13/10/23 הוסף לסימניות #4 ניילון מצמד לבן או כחול בגליל גדול (לא ניילון מהמטבח ) ו כדאי לרסס קודם K300 ולשים כדורי נפתלין
כ כל שם שתרצה מהמשתמשים המובילים! 15/10/23 הוסף לסימניות #5 נכתב ע"י חיים הקוסם: כדורי נפתלין לחצ/י כדי להרחיב... ידוע לכם כמה כדורים צריך לשים בכל סכך?
כ כי האדם עץ השדה משתמש מקצוען עיצוב גרפי • 15/10/23 הוסף לסימניות #6 הסכך היה עד היום על הרצפה כשהרמנו את הסכך לאחסון גילינו שכל הרצפה מלאה בתולעים ירקרקות איכססססססססססס מה זה אומר???? מה עושים עם זה??? זה סכך קנים אמיתי-עגולים שלמים וגדולים.
הסכך היה עד היום על הרצפה כשהרמנו את הסכך לאחסון גילינו שכל הרצפה מלאה בתולעים ירקרקות איכססססססססססס מה זה אומר???? מה עושים עם זה??? זה סכך קנים אמיתי-עגולים שלמים וגדולים.
פ פינחס רוזנצוויג משתמש מקצוען עריכה תורנית 15/10/23 הוסף לסימניות #7 נכתב ע"י כל שם שתרצה: ידוע לכם כמה כדורים צריך לשים בכל סכך? לחצ/י כדי להרחיב... אני שם בערך 6 ולסכך גדול מאוד 9
נכתב ע"י כל שם שתרצה: ידוע לכם כמה כדורים צריך לשים בכל סכך? לחצ/י כדי להרחיב... אני שם בערך 6 ולסכך גדול מאוד 9
פ פינחס רוזנצוויג משתמש מקצוען עריכה תורנית 15/10/23 הוסף לסימניות #8 נכתב ע"י חיים הקוסם: ניילון מצמד לבן או כחול בגליל גדול (לא ניילון מהמטבח ) ו כדאי לרסס קודם K300 ולשים כדורי נפתלין לחצ/י כדי להרחיב... למה לא ניילון מהמטבח? אני שם מפת שולחן בגליל ומדביק היטב עם ניר דבק.
נכתב ע"י חיים הקוסם: ניילון מצמד לבן או כחול בגליל גדול (לא ניילון מהמטבח ) ו כדאי לרסס קודם K300 ולשים כדורי נפתלין לחצ/י כדי להרחיב... למה לא ניילון מהמטבח? אני שם מפת שולחן בגליל ומדביק היטב עם ניר דבק.
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת