עזרה עיטופים לניו בורן

• הוסף לסימניות
איך עושים?
יש לכם אולי סרטון שמסביר?

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
אני רואה שזה עדין חסום בנטפרי.(גם לי חסום :( )
אולי יש לכן רעיון איך אני יכולה להעלות את הסרטונים בלי שיחסמו?

• הוסף לסימניות
אני רואה שזה עדין חסום בנטפרי.(גם לי חסום :( )
אולי יש לכן רעיון איך אני יכולה להעלות את הסרטונים בלי שיחסמו?
שמישהי שאצלה זה לא חסום תוריד ותעלה את זה שוב לפה או לשלוח לבדיקה בנטפרי

• הוסף לסימניות
זה סרטונים שלא יעברו את נטפרי. לפחות באחד מהם רואים את האשה שעוטפת.

• הוסף לסימניות
זה שני הסרטונים מהשיתוף למעלה, הוספתי את הסיפרה 1 בסוף הקישור. תמחקו אותו כשאתם נכנסים לקישור...
את יכולה לשלוח לי למייל
derhyah שטרודל גימייל נקודה קום
תודה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אשמח לקבל גם את הסרטונים miri418438 שטרודל גימייל

• הוסף לסימניות
אם אפשר לשלוח לי את הסירטונים למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
תודה

• הוסף לסימניות
אם יש למישהי עוד סרטונים אני אשמח זה מאודדדד יעזור לי
תודה!!!

• הוסף לסימניות
כן זה לא נתן לי לרשום המייל זה bsr8234שטרודל גימל . קום תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה