כללי עיטורים בכותרת עליונה ותחתונה

• הוסף לסימניות
2 דוגמאות, ואני לא סגורה על אף אחת מהם.
מישהו יכול לעזור לי?

קבצים מצורפים

• 6-7.jpg
    KB 371.1 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
הייתי בוחר את השמאלי

לגבי הטקסט - כמו בהרבה טקסטים שהגיעו מהאינטרנט גם בטקסט הזה חסר הניקוד חולם חסר בהרבה מקומות, למשל במילה "נאמר", "אלקינו" ועוד

• הוסף לסימניות
העיטורים ששילבתי בקובץ וקטוריים.

קבצים מצורפים

• ט.pdf
    KB 941.2 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
חוץ מזה - הניקוד באותיות ר' וד' לא יושב במקום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;444760:
הייתי בוחר את השמאלי

לגבי הטקסט - כמו בהרבה טקסטים שהגיעו מהאינטרנט גם בטקסט הזה חסר הניקוד חולם חסר בהרבה מקומות, למשל במילה "נאמר", "אלקינו" ועוד
באמת חבל לגלות את זה רק אחרי העימוד.

• הוסף לסימניות
מבחינה מסויימת עדיף בלי עיטורים. אותו עיטור בכל דף נמאס די מהר.

• הוסף לסימניות
השמאלי יותר מוצלח
מישום שהטקסט "נושם" והוא לא חנוק
וגם למראה העין- טקסט תחום נראה יותר קטן
וכאן יש הרבה מלל לכן עדיף לדעתי משהוא שנותן "אויר"
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות להחליף את העיטור לגווני אפור, יהיה מיוחד יותר.
ולדעתי אפשר להוריד את העיטור מלמטה. וכמובן שהשמאלי יפה יותר

• הוסף לסימניות
וגם לא באותיות ע' ות'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה