כללי עיטורים מהסוג המצורף

• הוסף לסימניות
תודה רבה ושבת שלום! :)

קבצים מצורפים

• ללא שם.JPG
    KB 17.1 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
לא מצאתי אצלי עיטור מהסוג הזה, אך אודה לך אם תוכל לעלות את העיטור הזה בויקטורי, כמו-כן אם יש לך עוד אודה לך אם תוכל להעלות לפורום, זה יעזור לי מאוד.
תזכה למצוות.
שבת שלום.

• הוסף לסימניות
משהו דומה

קבצים מצורפים

• shutterstock_4592728.rar
    KB 198.1 · צפיות: 18
  • shutterstock_4592728.jpg
    KB 158.9 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
מצאתי משהו דומה...

אם זה טוב יש לי את זה בויקטורי

בבקשה ובהצלחה
דודו10

קבצים מצורפים

• Seamless-ornament-texture-01.jpg
    KB 288.3 · צפיות: 15
  • Seamless-ornament-texture-02.jpg
    KB 304.9 · צפיות: 15
  • Seamless-ornament-texture-03.jpg
    KB 298.5 · צפיות: 17
  • Seamless-ornament-texture-04.jpg
    KB 334.4 · צפיות: 15
  • Seamless-ornament-texture-05.jpg
    KB 281.6 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיל קוליוק;974168:
לא מצאתי אצלי עיטור מהסוג הזה, אך אודה לך אם תוכל לעלות את העיטור הזה בויקטורי, כמו-כן אם יש לך עוד אודה לך אם תוכל להעלות לפורום, זה יעזור לי מאוד.
תזכה למצוות.
שבת שלום.

אין לי בוקטורי
תודה לדודו 10 ולחוצניק על העזרה :)
אשמח אם יעלו כאן עוד עיטורים כנ"ל

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרף
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
בבקשה,
שבוע טוב!!

קבצים מצורפים

• Seamless ornament texture 01.rar
    3.5 MB · צפיות: 22

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה