כללי עיטורי זהב באיכות בסגנון הזה

• הוסף לסימניות
תודה מראש

קבצים מצורפים

• stock-illustration-17768724-golden-calligraphic-design-elements.jpg
    KB 85.2 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
זה טוב?

קבצים מצורפים

• 072.jpg
    KB 7.7 · צפיות: 32
  • 13 (2).jpg
    KB 12.3 · צפיות: 30
  • 051.jpg
    KB 9.2 · צפיות: 18
  • 098.jpg
    KB 6.8 · צפיות: 21
  • 27.jpg
    KB 10.1 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
לא צרפת קובץ. את שואלת על מה שאני הכנסתי? כן כזה בדיוק הייתי רוצה. או משהו דומה.

• הוסף לסימניות
יש לי אותם באילו' את מעונינת?ויש לי עוד

• הוסף לסימניות
עכשיו ראיתי, כן זה דומה אבל לא מספיק כי אני צריכה יותר רחבים, אבל זה גם עזר לי מאד מאד מאד. תודה.
יש לעוד משהו.

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת, אני צריכה להצמיד את זה לקו קיים הקו ארוך, מה ששלחת הם קצרים, מאד מאד יעזור לי אם תשלחי לי יותר רחבים. ממש תודה.

• הוסף לסימניות
אמנם לא זהב אבל אפשר להזהיב אותם.
יש לי עוד הרבה אם הסגנון בסדר.

קבצים מצורפים

• -vector98.rar
    5.4 MB · צפיות: 37

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה