כללי עיטור ויקטורי מ-istockphoto -דחוף

• הוסף לסימניות
הורדתי בתשלום מאתר istockphoto את העיטור הויקטורי המצורף
כשאני מנסה לפתוח את תקית הזיפ המחשב כותב לי "התקיה הדחוסה (המכווצת) אינה חוקית או שהיא פגומה". מחוסר בררה ניסיתי להוריד את זה שוב, בתשלום נוסף כמובן ,ושוב התיקיה פגומה. אינני מבינה מדוע אף פעם לא קרה לי כזה דבר אם משהו יודע כיצד לפתור את הבעיה.
וכן אם משהו הוריד פעם עיטור זה אשמח מאוד אם ישלח לי לכתובת האיימל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> זה דחוף לי מאוד למודעה שאני צריכה לסיים היום.

קבצים מצורפים

• ist2_3473293_floral_background.jpg
    KB 58.9 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
יש לי את רוב האוסף הווקטורי שלהם בסגנון הזה, אחפש אם יש את הקובץ הספציפי

• הוסף לסימניות
ניסית לפתוח גם בקומנדר או בWINACE

• הוסף לסימניות
האם קובץ ויקטורי אמור להעלות בקורל וכד' כך שאוכל לטפל בו , כי אם כן אתמול לראשונה הורדתי מISTOCK תמונה ויקטורית ואין לי אפשרות לגוע בה רק כתמונה...האם זו תקלה או שיש דרך אחרת לפתוח את הקובץ???

• הוסף לסימניות
הם עולים על הקורל ביבוא, ושם הם וקטוריים לחלוטין.
דוקא היום היה לי משהו שהורדתי ומשום מה לא עלה תקין, לא הספקתי לבדוק אותו שוב.

• הוסף לסימניות
אם כן אז גם הקובץ שהורדתי אתמול אינו תקין, משהו שם ב-ISTOCK התפקשש??
(כשאני עושה יבוא לקורל אני מקבלת עמודי ג'יבריש)

• הוסף לסימניות
אצלי הבעיה אחרת
תיקיית הזיפ בכלל לא נפתחת אין לי את הקובץ בצורה איכותית בכלל

• הוסף לסימניות
סתם בשביל הידע הכללי. היות ואני פעם ראשונה מורידה מהאתר ההוא , האם תקלות כאלו קורות שם הרבה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילי;88966:
האם קובץ ויקטורי אמור להעלות בקורל וכד' כך שאוכל לטפל בו , כי אם כן אתמול לראשונה הורדתי מISTOCK תמונה ויקטורית ואין לי אפשרות לגוע בה רק כתמונה...האם זו תקלה או שיש דרך אחרת לפתוח את הקובץ???

הורדת את התמונה בתשלום או בחינם?
אם לא בתשלום זה לא אמור להיות וקטורי

• הוסף לסימניות
לי זה הפעם הראשונה שקרתה תקלה.

• הוסף לסימניות
ודאי שהורדתי בתשלום , לא ידועה לי דרך אחרת....

• הוסף לסימניות
תנסי להחליף שם לתי הדחוסה לפתוח שוב בזיפ, כמובן מבלי לשנות את הסיומת

הרבה פעמים זיפ לא מזהה את השם אם הוא ארוך מידי וכו'

בהצלחה

• הוסף לסימניות
מוזר,
אולי ניסית לפתוח את תקיית הזיפ לפני שהוא סיים להוריד אותו מהאתר
ולכן זה לא נפתח - - -

בכל מצב, הסתדרת?
אם לא, יש לך את שם הקובץ? או מספר התמונה?

• הוסף לסימניות
ישר כח לכל העוזרים

תודה לכל המעונינים לעזור וישר כח גדול,
ובעיקר ל master
שלחתי לו את התקיה והוא שלח לי את הקובץ פתוח,

כנראה שיש לאיסטוק בעיה בימים האחרונים והקבצים הויקטרים מגיעים כשכבה אחת גם בתוכנות הויקטוריות, משהו יודע מדוע?

• הוסף לסימניות
זה לא בימים האחרונים - - -
גמאני הורדתי כמה קבצים וקטוריים
שחלקם הגיעו בשכבה אחת :(

ניראה לי תלוי ביוצר הקובץ - - -

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bla_bla_bl;89080:
זה לא בימים האחרונים - - -
גמאני הורדתי כמה קבצים וקטוריים
שחלקם הגיעו בשכבה אחת :(

ניראה לי תלוי ביוצר הקובץ - - -
לא לא, יש הרבה הרבה שכבות

• הוסף לסימניות
למה בתשלום נוסף?
מותר להוריד תמונה שוב ושוב במשך 24 שעות (-אם אני לא טועה)

לי עוד אף פעם לא היו תקלות כאלו.
אגב, ניסיתם בתוכנה אחרת, כמו אילוסטרייטור למשל? או לשנות את השם? לדוגמא, אצלי קיבלתי קובץ טיף שכתבו את הTIF בסוף בלי שיכתבו קודם כל נקודה, אז המחשב לא זיהה את זה כקובץ TIF. פשוט משנים את השם ורושמים בסוף .TIF ואז זה נפתח. אולי זו הבעיה?

• הוסף לסימניות
בקשר לתשלום הנוסף אכן בדקתי ו ראיתי שההורדה השניה לא עלתה לי- לא ידעתי שזה כך עובד (אני לא קוראת את הטקסטים באנגלית)
בקשר לשכבות אני לא מבינה מה קורה כאן master טוען שזה כן נפתח לו בשכבות ואצלי אותו קובץ לא נפתח כך ואני רואה שזה קרה לעוד כמה- סוגיה מענינת.

• הוסף לסימניות
תודה על הידיעה שתוך 24 שעות לא עולה כסף
שם הקובץ שהורדתי הוא:3648939_illustration

• הוסף לסימניות
זה הקובץ אם למישהו יש אותו ויקטורי אני אודה מאוד...

קבצים מצורפים

• iStock_000005158264XSmall.jpg
    KB 118.2 · צפיות: 19
  • 1.jpg
    KB 138 · צפיות: 16

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה