כללי עיטור כזה או דומה

• הוסף לסימניות
העיטור הזה קצת מפוקסל, אשמח לקבל עיטור באיכות טובה.
תודה.

קבצים מצורפים

• ללא שם.jpg
    KB 197.7 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
זה לא בעיה להכין, אבל מכינים זאת עם עיטור שהוא בעצם פטרן בפוטושופ.
אני מעלה לך לפה פטרנים, תטעיני בפוטושופ, וכשאת מגדירה בוול ואמבוס, יש שם אפשרות להגדיר טקסטורה, ובטקסטורה את יכולה לבחור איזה פטרן שתרצי שייתן לך את האפקט הזה או דומה לו.
כמובן שאת יכולה לשחק בשלב הטקסטורה, בגודל שלה, בעומק ההבלטה וכולי.

קבצים מצורפים

• Paterns.rar
    2.3 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;614997:
אני מעלה לך לפה פטרנים, תטעיני בפוטושופ, וכשאת מגדירה בוול ואמבוס, יש שם אפשרות להגדיר טקסטורה, ובטקסטורה את יכולה לבחור איזה פטרן שתרצי שייתן לך את האפקט הזה או דומה לו.

לא, אני מתכוונת לעיטור כזה למעלה ולא לרקע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;614997:

לא, אני מתכוונת לעיטור כזה למעלה ולא לרקע.

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה לפתוח את הפטרנים בפוטושופ
מה זה וול ואמבוס?

• הוסף לסימניות
bevel & emboss

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;615018:

איפה זה נמצא?
אגב, ראיתי שזה לא עיטור כמו שרציתי. זה פטרנים או רקעים.
אני מחפשת עיטור בדיוק כמו שצירפתי בתמונה למעלה.

• הוסף לסימניות
תבחרי ריבוע מדוייק, שהיה בדיוק באמצע העיטור שאת צריכה, ואחרי שהוא מסומן, תלכי ל EDIT ושם את יכולה להגדיר לו define pattern ואז יהיה לך אחד בדיוק אותו הדבר.

בכל אופן, זו הדרך שאני מכירה להכין, כשאין בדיוק אותו העיטור.
או שתכיני אחד כזה בדיוק באילוסטרייטור אבל זה הרבה יותר עבודה.

סתם אני מראה לך דוגמא איך השתמשתי ב BEVEL וה TEXTURE כדי ליצור כמו שלך, ע"י הגדרת PATTERN רק שלא סימנתי במדוייק באמצע העיטור.

קבצים מצורפים

• pjdng8bi.jpg
    KB 138.2 · צפיות: 6

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה