עייצעס בעניני כביסות

• פותח הנושא bbr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
משהי בקשה לי לשאול פה:
כיבסו לה סריג עדין של תינוק עם סנו אוקסיג'ן על כתמי יין מהברית והסריג קיבל כתם צהוב במקומות שהתיזו סנו אוקסיג'ן.
היא רוצה לדעת אם יש מה לעשות להוריד את הצהוב או לחילופין לצבוע בלבן עם איזה צבע בד?

• הוסף לסימניות
להוריד אן דרך.
שאלתי בסנו וזאת היתה התשובה.
לצבוע אני לא יודעת.

• הוסף לסימניות
כתמי ארון צהובים אני מורידה מצוין עם סנו מסיר שומנים קר, יתכן שיעזור גם פה
מנסיון אישי על כמה בגדים ירד הכל מצוין ללא זכר ולא פגע בבד
כמובן אם זה בגד עדין תנסי בפינה נסתרת מעט קודם שמא יפגע באריג, זה חומר חזק מאד

• הוסף לסימניות
על כתמי ארון, כתמי שומן, פירות ועוד, למרוח פיירי (כן זה של הכלים...) על הכתם לפני הכביסה.
יהיו כתמים שיעלמו מייד, ויהיו כאלו שיזדקקו ליחס של קרני שמש.
מומלץ!!!

• הוסף לסימניות
סנט מוריץ. מעולה לכתמים

• הוסף לסימניות
לפי מה שאת מתארת זה נראה שהאוקסיג'ן הרס את הבגד. קשה לי להאמין שיש דרך לתקן מלבד צביעה של הכתמים. [אינני יודעת איזה סוג של צבע עשוי להועיל כאן.]

• הוסף לסימניות
תודה על כל העצות!
תכלס, למישהו יש מושג איך אפשר לצבוע בגד? אפילו לא דווקא בצבע לבן האם יש בכלל דבר כזה???

• הוסף לסימניות
אפשר עוד לתקן...

ניסיתי לתקן חלוק שהוכתם באוקונומיקה.
בדיקה בטמבור העלתה שיש חומר לצביעה אבל צובע את כל הבגד מחדש, (תשכחו מקישוטים הדפסים וכו') צובעים במכונת כביסה!! וזה עולה איזה 20 ש"ח. של יעקובי. (ואין אחריות...)
העיצה שבה השתמשתי לבסוף היא אפלקציה- עיטור מסוים שמגהצים במקום של הכתם. אני מצאתי משהו מקסים שעשוי כמו נקודות של קריסטלים שקופים צפופים על רקע כסוף, קונים לפי מטר, חתיכה לא גדולה, מסמנים עיצוב מתאים- אות, צורה מסוימת שמתאימה, (ומכסה את הכתם) גוזרים ומגהצים. יוצא מדהים!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;627593:
ניסיתי לתקן חלוק שהוכתם באוקונומיקה.
בדיקה בטמבור העלתה שיש חומר לצביעה אבל צובע את כל הבגד מחדש, (תשכחו מקישוטים הדפסים וכו') צובעים במכונת כביסה!! וזה עולה איזה 20 ש"ח. של יעקובי. (ואין אחריות...)
העיצה שבה השתמשתי לבסוף היא אפלקציה- עיטור מסוים שמגהצים במקום של הכתם. אני מצאתי משהו מקסים שעשוי כמו נקודות של קריסטלים שקופים צפופים על רקע כסוף, קונים לפי מטר, חתיכה לא גדולה, מסמנים עיצוב מתאים- אות, צורה מסוימת שמתאימה, (ומכסה את הכתם) גוזרים ומגהצים. יוצא מדהים!!

את זוכרת את שם החומר? ואיפה אפשר להשיג?

• הוסף לסימניות
בטמבור- ראיתי את זה ב"כהן" בגאולה,מלכי ישראל, ליד פוטו גאולה

• הוסף לסימניות
מנסיון מר למדנו, בהשאלת בגד הוראת חובה: אל תכבסו לי ואל תעשו לי טובה, נתמודד עם הכתמים בדרכינו...

אוקסיג'ן על בגד רגיש במקרה ושהה עם זה בשמש או יותר מידי זמן מזהיב, אבל גם לנו היה סריג שעבר טראומה מסוג זה (ע"י לא מנוסה שרצה לעזור...) ובמהלך הזמן הצהוב איכשהו היטשטש וירד.

• הוסף לסימניות
ידוע שסריגים מצהיבים מחומרים כאלו. גם אקונומיקה יוצרת אותו אפקט.
זהירות.

• הוסף לסימניות
קרה לי מקרה כזה
כבסתי שוב ושוב וירד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה