טיול בחו"ל עיירות נופש באלפים ללא עלות רכבלים

• הוסף לסימניות
למישהו יש מושג על עיירת נופש באלפים בשוויץ\אוסטריה שהרכבלים שם חינם?
לבנתיים ידוע לי סאס פה
אני מחפשת עוד עיירות שעדיין לא התחילו לבקש תשלום על רכבלים
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
למישהו יש מושג על עיירת נופש באלפים בשוויץ\אוסטריה שהרכבלים שם חינם?
לבנתיים ידוע לי סאס פה
אני מחפשת עוד עיירות שעדיין לא התחילו לבקש תשלום על רכבלים
תודה מראש!
נכון ללפני 6 שנים העיירה הינטרגלם באוסטריה.
אבל למה לא סאס פה? אני גם מבררת עליה וממש נראה טוב..

• הוסף לסימניות
לפני הכל!
שימו לב שהחיסכון על רכבלים לא יעלה לכם ביוקר אחכ עם מחירים של מלונות
צריך להבין שעיירה א.שגובה דמי שמוש ברכבלים לעתים תהיה זולה יותר מעיירה ב. שלא גובה דמי שמוש ברכבלים
וזאת,בזכות מחירי מלונות יותר טובים לתאריכים שלכם.
לגבי סאס פה היינו בחורף.מקום מדהים
אנו לנו בדירה הזה ממליצים עליה מאוד

Bacchus Saas-Fee​

סאס פה היא עיירה ללא רכבים(בדומה ל ZERMATT המדהימה)
אנחנו העדפנו להגיע ברכבת
ביציאה מהרכבתחיכה לנו אוטובוס שלקח אותנו לסאס פה.
נוח ופשוט ביותר.
ממליץ לרכוש מראש כרטיס אחיד לכל הנסיעה באתר SBB ברגע האחרון יעלה יותר מניסיון.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היינו כבר בסאס פה...
אנחנו לקחנו הסעה עם נהג ממילאנו מלפנסה - בדכ הטיסות לשם בלילה ואין רכבות וגם ברכבות זה מעל 4 שעות!
בצרמט יש מניינים ואוכל כשר באזור אפריל?

• הוסף לסימניות
האם שכמזמינים דירה בשוויץ יש לציין שמגיעים מישראל

• הוסף לסימניות
אם אתה מגיע דרך בוקינג נראה לי הם יודעים לבד שאתה מישראל (או שבהזמנה יש שדה למלא מאיזה ארץ אתה ואפשר למלא ישראל)
אם דרך אתר אחר - הייתי שוקלת לציין שאנחנו מישראל כדי שהמארחים ידעו מראש ואם ירצו לסנן ישראלים שיעשו את זה מיד, כדי שלא יהיו עוגמות נפש אחר כך... (למשל יכולים לדעת לפי התשלום או נתון אחר שאתה ישראלי ברגע שלפני האחרון, ואז לבטל אותך... או להתייחס ממש לא יפה כשכבר הגעת...)

• הוסף לסימניות
יכול לנחש שבעל הדירה בה שהינו (קישור מופיע מעלה) הינו יפני צ'ק אין ללא מגע
איך אני יודע שהוא יפני?
לפי האסלה בשירותים...
אין שום סיכוי שבעל דירה אירופאי ישקול לשים אסלה יקרה כזו בשירותים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה