שיניים עיכוב רציני בכתר שגורר טיפול חדש או שתל - התנסיתם?

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
היום בטיפול עזרה ראשונה בסניף חילוני של מרפאה פרטית בב''ב
נאמר לי שהכאבים בשן נובעים מכך שמס'' שנים לא שמתי כתר על טיפול השורש
ועכשיו המצב הוא שתל או חידוש טיפול שורש שהוא בעלותו כמו טיפול שורש
אז במרפאה הרגילה שלי נאמר לי בהצעת מחיר ובסדרת הטיפולים הארוככה שנתנו לי -שינקו לי את המקום מחידקים וישימו כתר ובכך חסל סדר השן
לדברי המרפאה בסניף החילוני לא ניתן היה לצפות את זה בהצעת מחיר , רק בצילום כמו שעשו לי היום. (לצערי אין לי דרך להאמין אם זה אמיתי)
שאלתי - על מי הייתם סומכים? יצא לכם להתנסות בעניין הזה? אולי חייב לקבל חוות דעת נוספת ממרפאה סובייקטיבית?

ומכאן קריאה - אל תוותרו על כתר!!!! מדובר בחובה ממשית לטווח ארוך!

• הוסף לסימניות
גם לי יש את הסיפור הזה.
כי לא שמתי כתר אחרי הטיפןל שורש, והמבנה נשבר לי.
בררתי ואין מה לעשות רק להוריד את המבנה ולעשות חדש וכמובן לשים כתר!
ברור שמדובר בעלויות גבוהות ,
אבל הייתי ממליצה כן לברר בעוד מקום , כי אם המבנה בסדר אולי כן אפשר לשים מעליו כתר.
בכל מקרה לא כדאי לקחת סיכון, כי זה דבר חשוב שאם הוא יירקב או משהו זה יעלה הרבה הרבה יותר....

• הוסף לסימניות
בררתי ואין מה לעשות רק להוריד את המבנה ולעשות חדש וכמובן לשים כתר!
לעשות חדש את מתכוונת לעשות טיפול שורש חדש?

שאלה נוספת -
להתעקש על אורתודנט או שאפשר במרפאה רגילה וטובה ?
הכיס גם עלול לכאוב כאן ;)
אז השאלה האם זה משמעותי.

• הוסף לסימניות
לעשות מבנה חדש, אצלי ככה בכל אופן,
ואם קרה משהו לטיפול שורש לחדש אותו,
כמובן שלא מומלץ להסתמך עליי וכדאי לקבל חוות דעת רצינית מרופא טוב.

• הוסף לסימניות
יש המלצה על אורתודנט טוב?
ד' שמעונוב או שןארט? או בכלל משהו אחר?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה