כללי עימוד באינדיזיין - ייבוא מוורד- מגיע ריק

• הוסף לסימניות
לכל מי שמעמד ספרים.
אני מעמדת ספר. אני מייבאת מוורד (עם עיצובים וכו' של וורד) אבל השירשור מגיע ריק.
כתוב בס"ד ועוד סימני שאלה מוזרים בצבע ורוד. וכמה שאני פותחת דפים- הכל ריק. :(
מה אני עושה?
וכשאני מייבאת את אותו קובץ- עם דריסה של העיצובים מוורד- הוא מגיע מצוין. (אבל אני צריכה את הסיגנונות מוורד)
תודה ותזכו למצוות.:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י brachi;1925724:
לכל מי שמעמד ספרים.
אני מעמדת ספר. אני מייבאת מוורד (עם עיצובים וכו' של וורד) אבל השירשור מגיע ריק.
כתוב בס"ד ועוד סימני שאלה מוזרים בצבע ורוד. וכמה שאני פותחת דפים- הכל ריק. :(
מה אני עושה?
וכשאני מייבאת את אותו קובץ- עם דריסה של העיצובים מוורד- הוא מגיע מצוין. (אבל אני צריכה את הסיגנונות מוורד)
תודה ותזכו למצוות.:)

בטח יש איזה מעבר עמוד או משהו כזה. נסי לעמוד אחרי התו האחרון וללחוץ דליט כמה פעמים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1925735:
בטח יש איזה מעבר עמוד או משהו כזה. נסי לעמוד אחרי התו האחרון וללחוץ דליט כמה פעמים.

ניסיתי את הטריק הזה. לא הלך לי. הוא גם לא מראה שיש המשך (בסימון אדום של הריבוע הקטן בצד שמאל של התיבת טקסט)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י brachi;1925737:
ניסיתי את הטריק הזה. לא הלך לי. הוא גם לא מראה שיש המשך (בסימון אדום של הריבוע הקטן בצד שמאל של התיבת טקסט)

אם יש למשל שורה ענקית בעיצוב ובתוכה 2 הערות שוליים. הטקסט פשוט נעלם. ואין סימן אדום. כי פשוט לא יכול להכניס לשורה. או אולי יש תמונה עם הגדרות שלא מאפשרות להכנס לדף.
נסי למתוח התיבה האחרונה לממדי ענק כדי למצוא הסיבה למה לא נכנס.

• הוסף לסימניות
אולי יש שם טבלה עם תאים גדולים שלא נכנסים בעמוד, או הערה ארוכה שלא נכנסת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1925758:
אם יש למשל שורה ענקית בעיצוב ובתוכה 2 הערות שוליים. הטקסט פשוט נעלם. ואין סימן אדום. כי פשוט לא יכול להכניס לשורה. או אולי יש תמונה עם הגדרות שלא מאפשרות להכנס לדף.
נסי למתוח התיבה האחרונה לממדי ענק כדי למצוא הסיבה למה לא נכנס.

הי, תודה רבה!!!
זה באמת זה. מקווה שהכל יסתדר לי
תזכו למצוות, בזכות זה הגאולה תבוא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה