כללי עימוד באינדיזיין לעומת עימוד בתג

• הוסף לסימניות
אני מעמד מנוסה בתג ולאחרונה אני לומד את אינדיזיין, מי יודע לעדכן האם העימוד יותר קשה, כמה לוקחים על עימוד באינדיזיין ועוד פרטים, אשמח לשמוע.:rolleyes:

• הוסף לסימניות
יש דברים שמתאימים בתג ויש שבאינדיזיין יש מעלות וחסרונות לכל תוכנה

• הוסף לסימניות
לספר 2 טורים עם הערות רגיל, בלי רב טקסט וכו' - תג יותר נוח.
לדברים טיפה יותר מסובכים, רב טקסט, (כשאין לך רב טקסט אוטומטי) - לכאורה אינדיזיין יותר נוח.
ואם אתה משלב כבר גרפיקה בתוך העיצוב, בכלל אין מה להשוות ואינדיזיין טובה יותר בהרבה.

• הוסף לסימניות
לטעמי, בספרי קודש, אין על תג.
מה שברור, שהשילוב של שתיהן יחד, מנצח.

• הוסף לסימניות
אם אתה רוצה לבצע את כל סוגי העימודים, חייבים לדעת את שניהם, כדי שתוכל לתת פתרונות לכל המצבים.
השילוב בינהם זה הדבר הכי חזק, כמו שכתב קודמי.
כל ספר שאני מעמד היום, מתחיל בתג, אבל תמיד יוצא לפידיאף דרך אינדזיין.

• הוסף לסימניות
בספרי קודש העימוד בתג יותר קל (אני מדבר על 2 טורים, הערות שולים, רב טקסט וכו')
בספרי חול, קריאה וכדו' תג לא מתקרב לאינדזיין הן באוטומציה הן בפונקציות ועוד
לכן מומלץ לדעת את שתי התוכנות ולדעת לשלב ביניהם כמו שהזכירו כמה ניקים לעיל

• הוסף לסימניות
איפה אתם ממלצים ללמוד את איינדזיין
פרוג לומדה או משהו אחר
אפשר לפנות גם באיימל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה