כללי עימוד באינדיזיין - 2 שאלות דחופות

• פותח הנושא טש
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
1. כמה לקחת על עימוד ספר של 200 עמודים בערך.
הספר כולל (ואת זה אני צריכה שתעזרו לי - איך עושים את זה) גרפיקה אחידה בכל העמודים בצבע פנטון + תמונות וכותרות (גם משנה) וטקסט בגווני אפור.
העבודה כוללת סריקות של תמונות ומכתבים. ועיצוב כריכה רכה צבעונית.
תנו הצעת מחיר כמה לקחת.
2. עוד לא יצא לי אף פעם לעשות בפנטון. איך אני עושה את זה? צריך עיצוב רץ בכל העמודים (עיצוב אחיד) של צבע זהב בא נאמר ועליו כל מיני הדגשות/ כיתובים וכו' בצבע שחור לבן. אם זה מדי מסובך - אולי תגידו לי בטלפון: 03-6744854

• הוסף לסימניות
1. בחינם.
2. אתה שומר את הרקע בפוטושופ באפור Grayscale, ואז אתה יכול לשנות את הצבע באינדיזיין לאיזה פנטון שתרצה.
3. צבעי פנטון אתה מוצא בחלון הצבעים Swatches, קליק על המשלוש הקטן למעלה: New Color Swatch ושם יש לך: Color Mode
4. אם אתה רוצה להשאיר את הרקע וקטורי, אתה יכול לפתוח תת צבעים לצבע הפנטון שלך, ולבנות רקע עם הצבעים האלו.
5. אפשר גם לשלב בין הפנטון והאפור, וככה יהיה לך יותר צבעים.
תוסיף 2 צבעי פנטון לרשימת הצבעים שלך. אחד מסוג שחור, ואחד באיזה צבע שתרצה,
אתה הופך צבעים אלו לצבעי ספוט (גם בהגדרת הצבעים), ואז אתה בוחר 2 צבעים אלו בחלון הצבעים:
קליק ימיני על החץ, ויש לך: New Mixed Ink.
תשחק עם זה יש שם דברים מעניינים.
6. אם זה הפעם הראשונה שאתה צריך לעשות ספר כזה, תבקש הרבה כסף, כי אחרת תצטער על זה.
7. העיצוב שרץ בכל עמוד אתה שם בדף מאסטר. חפש בפורום ותמצא הרבה חומר.
ואחרון לעכשיו: אם תהיה יותר מסודר ותדע יותר מה אתה רוצה ותסביר לנו ברור יותר את השאלות, נוכל לעזור לך.

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה. אני אמקד את עצמי וגם אסביר:
למרות שאני כבר עובדת במקצוע כמה וכמה שנים, על צבעי פנטון רק שמעתי, ולא נתקלתי באופן מעשי.
העימוד שאני צריכה הוא עימוד פשוט באינדיזיין. הבעיה שלי היא ברקע שהוא בפנטון: צבע+אפור. מישהו נוסף יכול להסביר לי על זה? אגב, אני עובדת על פוטושופ בעברית. אפשר לומר לי איפה נמצאים כל הכפתורים שאמרתם באנגלית?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי
אם עושים צבעי ספוט
את מי מענין צבע פנטון ??

לגבי 2 תודה. נהנתי, אבל אסור לשכוח לעשות שיטוח-פלטן בלעז

• הוסף לסימניות
צבעי פנטון זה אומר צבע מסויים שלא עשוי מפרוצס (הרכבה של 4 צבעי היסוד) אלא צבע בפני עצמו, כמו בקטלוג צבעים בטמבור, נניח ירוק שמורכב מתכלת וצהוב הוא צבע ספוט אחד.
צבע זה ניתן בקלות לבחור ע"י מניפת או ספריית פנטון.

• הוסף לסימניות
ישראלה תודה על ההסבר
את יודעת מה זה צבע ספוט ??

• הוסף לסימניות
ספוט = פלטה חמישית:)

• הוסף לסימניות
אני התכונתי שכשיש שני צבעי ספוט
ז"א שני צבעים בלבד
זה בכלל לא מענין אותי מה הגוון
שהלקוח ישבור ת'ראש לבד:)

(ולכן צבכי פנטון לא משחקים שום תפקיד)

• הוסף לסימניות
לא יודע למה להסתבך?
ברגע שהצבעים מוגדרים כצבע חמישי ושישי, ואין בכלל צבעי CMYK במסמך, זה יודפס רק ב2 צבעים אלו.
אפשר גם להגדיר בהגדרות ההדפסה להדפיס רק אותם, וגם להגדיר להדפיס אותם בנפרד.

• הוסף לסימניות
זו סתם היתה התפלספות
כעושים עבודה בשני צבעים
זה לא משנה מה הצבע שתראה במסך
זה תלוי רק בצבעים שתבחר בדפוס

• הוסף לסימניות
אבל למה שלא לראות כבר במסך את התוצאה?
בפרט שאפשר לבנות צבעים מ2 הספוטים ביחד, ואז ודאי שכדאי לראות את התוצאה בשעת העבודה.

• הוסף לסימניות
עדיף לעבוד עם צבעי יסוד, דהיינו מג'נטה ושחור.
שהדפוס ישנה אח"כ לצבע הפאנטון שתבחר.

שמעתי שיש כאלו בתי דפוס שלא יודעים מספוט.

• הוסף לסימניות
דיי. אל תדפיס אצלם.

• הוסף לסימניות
ונתנו
אתה לא מכיר את רוב בתי בדפוס בארץ

וכונתי היתה שאין לי מניפת פנטון
וכשאני עושה עבודה עם צבעי ספוט
הלב שלי רגוע:)

• הוסף לסימניות
סתם שאלה בשביל הידע.
אפשר לעשות גראדיאנט מ2 צבעי ספוט?
בייצוא, אראה רק 2 צבעים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה