כללי עימוד באינדיזיין, 2 שאלות על פסקאות

• הוסף לסימניות
1. האם יש אפשרות של "שורות תלויות", שהפסקה תמיד תשאר שלמה בעת מעבר עמוד (תעבור כולה לעמוד הבא ולא תתחיל שורה אחת ואת ההמשך בעמוד הבא) ?
2. האם אפשר ליצור מרווח לפני פסקה שיבוא רק לפני תחילת פסקה ולא לפני כל שורה שמתחדשת?
יש לי פסקאות עם דיאלוגים בתוכן, בדיאלוגים יש מעברי שורה בכל משפט ואני לא רוצה שיבוא לפניהן מרווח.
מקווה שהובנתי
אשמח לעזרתכם
תודה

• הוסף לסימניות
1. באפשרויות סגנון פסקה יש תיקיה שנקראת "אפשרויות שמור עם" ושם תוכל להגדיר האם אתה רוצה שכל הפסקה תישאר תמיד יחד או כמה שורות וכו'.
2. יש לסמן כרגיל רווח לפני פסקה, מעבר שורה אינו משפיע בענין זה

• הוסף לסימניות
תודה!
1. איפה בדיוק? גרסה אנגלית cs5
2. משום מה הוא מחשיב מעבר שורה כאילו הוא תחילת פסקה, אנסה לבדוק את זה.

• הוסף לסימניות
לחיצה כפולה על שם הפסקה [בתיבת הסגנונות] פותח לך את אפשרויות סגנון הפסקה.... וזרום משם הלאה

• הוסף לסימניות
1. תודה, מצאתי ב keep options.
2. מה נחשב אצלו פסקה? בכל פעם שיש "אנטר", מה שנקרא אצלי מעבר שורה?
אם כך, הוא עדיין מחשב לי דו-שיח עם מעברי שורה בין המשפטים של המשוחחים כתחילת פסקאות ויוצר לי את הריווח.
איך אפשר לפתור את זה? יש אפשרות אחרת להגדיר פסקה? יש אפשרות אחרת לעבור שורה בדו-שיח?
תודה על עזרתכם.

• הוסף לסימניות
ממתי עושים אנטר כל שורה?
פסקה נחשבת בכל פעם שיש אנטר
ואם אתה רוצה להעביר שורה בלי שזה יחשב כפסק חדשה, עליך לעשות שיפט+אנטר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה