כללי עימוד באינדיזיין

• הוסף לסימניות
איך אני מתמחרת עבודת עימוד באינדיזיין?

מדובר בסביבות ה - 200 עמודים. אני צריכה לעצב ולעמד.

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
מה כולל העימוד, אי אפשר לתת פירוט כזה קצר.
מה זה? ספר קריאה \ קודש \ חוברת לתורמים \ קטלוג...
מה זה?

• הוסף לסימניות
מדובר בקטלוג שמספר על העמותה שביקשה ממני לעמד,
בגדול רובו מלל ושילוב של תמונה בעמוד (ממוצע)
התמונות ישנות וכנראה שאני אצטרך לעבוד עליהם בפוטושופ.
יש בחוברת גם עמודים בשפות שונות -
מה שראיתי מרפרוף מלמעלה אנגלית וערבית
(עמוד אחד בערבית ונראה אם אני אצליח להסתדר איתו)

אני אשמח מאוד אם תוכלו לאמר לי מחירים או איך מתמחרים כזה דבר,
אני צריכה לתת להם הצעת מחיר מה יותר מהר,

תזכו למצוות!!!! ותודה ענקית מראש!!!!

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לענות לי????

• הוסף לסימניות
מסובך... זה לא עימוד רגיל.
תנסי לשער כמה שעות בערך ייקח לך לשבת על זה (נניח שעה לעמוד)
ולפי זה, אם נגיד המחיר שלך לשעה הוא 100 ש"ח, תעשי 100 כפול 200 עמודים...
סתם ניסיתי לזרוק כיוון איך לחשב. תעשי את החשבון שלך

המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!!!!

יש אולי עוד מישהו?
כי באמת ההצעה הקודמת צודקת אבל זה מגיע לסכום אסטרונומי.
אם יש לכם עוד רעיון איך לתמחר אני אשמח לשמוע!!!

• הוסף לסימניות
יש כאלה שזה אסטרונמי - אז מה.
אני מבין שהחשש הוא הלקוח ישמע את האסרטונמיה, ויראה כוכבים, ויברח.
נסי מתכון כזה:
עיבוד תמונה לפי שעות - בפרט בקטלוג שזה אחריות שלהם לצלם מוצרים וכו' וזה צריך להיות באיכות גבוהה, ומכיון שהוא תלוי כל תמונה לגופה זה יכול להתקבל על הלקוח שזה לפי שעות. במילים אחרות - תביא חומר טוב יעלה פחות.
אחרי זה - נסי לתמחר לעמוד - אבל שישמע הגיוני - למשל: "בדרך כלל לקטלוגים אני לוקחת {X} לעמוד, אבל בגלל שיש לכם הרבה עמודים אני לוקחת {X-Y } לעמוד. משהו בין 15 במקרה הרע, משכורת רעב, לבין +30 ממוצע, לותיקים, ו50-60+ למשהו משהו.
כמו כן לקחת בחשבון מלל דו לשוני, שזה עוד כמה אחוזים10+-20 ואת זה להגיד על הכל, ולהסביר שזה אחריות על כל העבודה וזה עימוד מורכב.
ויש כאן המקום לציין שני דברים. ראשית , שיש תוסף של חברת קסידי מדנמרק שעושה קטלוגים, והוא עולה 4999$. כן כן. וכנראה יש על מה - ובאמת לא בכדי.
דבר שני - כדי למנוע השנות של מקרים כאלה בעתיד, יש לקרוא היטב כמה פעמים ולדבר על תובנות היוצאות מזה עם חברים, את המדריך ל-כוח של נעמה הי"ד. לי, ולכל עצמאי, זה בהחלט עושה סדר לדעת אפה אתה נמצא בכל הקטע של המחירים. מומלץ בחום.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה