כללי עימוד באינדיזיין

• הוסף לסימניות
אני מעמד ספר קודש באינדיזיין. בספר יש לי פסוקים באמצע, ולמטה ובצדדים פרושים,
השאלה היא איך אני מקשר בין הפסוק לפרושים- כדי שאם יש לי בעמוד עד פסוק ד' גם בפרושים יהיה לי רק עד פסוק ד' ולא ימשיך לי לפס' ה'- אפילו אם יש לו מקום בתיבה??

חשבתי על אפשרות לעשות את זה דרך ה- footnote, אבל שם אני יודע על אפשרות לקשר רק למקום אחד ואני צריך כמה פרושים, וגם הוא ממקם לי את ההערה אוטומטית בתחתית העמוד.

• הוסף לסימניות
אין לך הרבה ברירות, ממש בשביל כך נוצרה תוכנת תג (+ רב טקסט).

• הוסף לסימניות
יש משהו של HARBS, כאן
http://in-tools.com/products/plugins/autoflow-pro/

אבל בלי לזלזל, זה לא כמו תג, ממש לא, למי שכבר עבד, עובד ויעבוד, זה עוזר אבל כל הקטע של קישורים ועוד ועוד, פשוט לא דינמי, קל, מהיר ולא כבד! כמו בתג!
העבודה שעשה HARBS היא מעולה, אבל למשתמשי אינדיזיין שאין להם תג, למי שיש תג - לא מוותר, ומי שיודע לעשות שימוש נכון בשתי התוכנות - הוא על הסוס...

• הוסף לסימניות
כפי שאמרו לך - יש פתרון של הרבס, אבל הדרך הקלה והנוחה היא בתג...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה