כללי עימוד בעברית בשילוב טקסט באנגלית

• הוסף לסימניות
עימוד בעברית המכיל טקסט באנגלית.
בפונט פרנקריהל רגיל. זה יוצא מצויין:
צפה בקובץ המצורף 284554

בפונטים: פלרון פרנקריהל, פרנקריהל - פונטביט, פרנקריהל בלט - פונביט. יש בעיה עם הראשי תיבות, כאשר תחזינה עינכם.
צפה בקובץ המצורף 284555
צפה בקובץ המצורף 284556
צפה בקובץ המצורף 284557

אשמח לכל פתרון.

בתודה מראש

קבצים מצורפים

• 0.JPG
    0.JPG
    KB 43.8 · צפיות: 16
  • 1.JPG
    1.JPG
    KB 88.3 · צפיות: 14
  • 2.JPG
    2.JPG
    KB 101 · צפיות: 13
  • 3.JPG
    3.JPG
    KB 84.5 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
לכאו' הבעיה שאת המרכאות הוא מכיר בתור אות עברית, ולכן הוא משייך אותו לטקסט הרגיל.
כשהפתרון לכאו' הוא, להחליף אות שלפני טקסט אנגלית, לגרשיים אנגליים, השאלה איך מגדירים זאת - שידע שכוונתי לגרש אנגלי.
א"כ מעניין למה בפרנקריהל הרגיל הוא לא עשה את התקלה הזו

• הוסף לסימניות
אשמח למידע

• הוסף לסימניות
אשמח לכל מידע, ועזרה בנושא

בברכה
בתודה מראש

• הוסף לסימניות
אולי פנה ישירות למומחים
"ונתנו10", "אברהם", "eliezer", "avram", "Boaz sharon"

• הוסף לסימניות
שאלתי נסובה על וורד!
בכל אופן המומחים, מוזמנים לענות וגם לזכות את כלל הציבור.

בפועל אסתדר. אבל חשוב לי לדעת מהו גורם הבעיה. ומהם הפתרונות שניתן לנצח איתם.

• הוסף לסימניות
יש כמה וכמה סוגי תווים. יש תווים שהם משמאל לימין באופן חזק, כמו A BND וכו'.
יש תווים שהם מימין לשמאל באופן חזק כמו א ב ג ויש את התווים הנטרליים.
גרשיים ורווח הם תווים נטרלים. לכן הם יקבלו את הכיון לפי התו שאליו הם עוקבים.
לי גם היה משהו דומה לזה פעם. הפתרון היה להוסיף בחיפוש והחלפה תו עם כיון חזק ימין או שמאל לפי מה שאתה צריך, והסתיר אותו וכל זה נראה טוב.
אני ממליץ על האות י' בגודל מינמלי, צריך לעשות סגנון תו קטן מאוד.
יש על זה חומר באתר של שלומית היימן במלל דו לשוני.
לי אז בזמנו הידע הזה עזר מאוד, אבל כאן אם זה גדול או ממש עקבי אני מקווה שיהא לך לעזר.

• הוסף לסימניות
א. לא כתבת בפורום המתאים. עדיף לשאול בפורום תוכנות מיקרוסופט
ב. פנה למומחים דשם "קרש", "Rרחמים", "אברימי"

• הוסף לסימניות
אני עכשיו חושב. לפי משהו אחר שהתכתבתי עם רחמים שיכול לעזור.
לחפש את התווים הכוללניים הללו וכגון מרכאות שלאחריו אות אנגלית וכדו'.
ובהחלפה עיצוב>שפה.
לא ניסתי כעת.
אך למען התועלת בשלב זה ארשום את הנ"ל

• הוסף לסימניות
אני לא חושב שכדאי, כי שפה פרושו להפוך את כיון התווים מכאן ולהבא ולא למפרע. אבל מ"מ לא ניסתי.
אל תשכח להודיע מה יצא עם זה....

• הוסף לסימניות
יש בזה עילבון למומחים ששמי מופיע בשורה אחת ליד שמם.
לגופו של ענין, מה שכתב 5127109 נכון, ויוניקוד גם מספקת תווים מוסתרים מיוחדים שמטרתם להכריח את התווים בעלי הכיווניות החלשה לנטות לכיוון הרצוי. אבל לא נראה לי שזו הבעיה פה, כי כבר יש תווים בעלי כיווניות חזקה לפני המרכאות, וראיה שבפונטים אחרים זה לא קורה, יותר נראה לי שזה קשור לקידוד שונה בין הפונטים, שגורם לוורד לא לזהות את התו בפונט ולהחליף אותו בתו אחר. אם תעלה חלק מהקובץ, אולי יהיה אפשר לעלות על הבעיה

• הוסף לסימניות
למעשה, אני מנסה עכשיו להגיע אל הבאג. ומשום מה. הוא לא קורה....

בכל אופן, בנוגע למה שאברהם כתב,. לא הבנתי.
אין כוונתי להגדיר את הפיסקה משמאל לימין וכו'.
אלא לחפש תו מרכאות ו/או תו סוגר, שבסמוך לו ללא רווח יש אות אנגלית, שיגדיר גם אותם בתור פונט אנגלי.
למה שיהווה בעיה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה