כללי עימוד בצורה עגולה באינדזיין

• הוסף לסימניות
האם מישהו יכול לעמד סדר מנחה ומעריב בצורה של עיגול בתוכנת אינדזיין.
בתג זה מאוד מסובך ואמרו לי שבאינדזיין זה אפשרי
בקוטר של 3.5ס"מ על 3.5ס"מ

• הוסף לסימניות
?
מה זאת אומרת בצורה של עיגול?
שהטקסט יסתובב מסביב נתיב (עגול על אובייקט)
או שהטקסט יכנס לתוך עיגול (ימלא שורות מצד לצד לפי רוחב העיגול)?

• הוסף לסימניות
אתה מתכוון לאחד מדברים אלו?

קבצים מצורפים

• -001.jpg
    KB 286.7 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
הטקסט יהיה כתוב כסדרן מימין לשמואל לפי רוחב העיגול
אלא שמלמעלה עד האמצע מתרחב כל שורה ומהאמצע על למטה מתקצר כל שורה
אני חושב שהסברתי את המקסימום ומי שלא מבין עכשיו אליו לא דיברתי ...:)

• הוסף לסימניות
ומי שכן מבין, אליו כן דיברת?
מה אני אמור לעשות עכשיו?

• הוסף לסימניות
ממש לא.
כי אני לא מעמד, ואני לא יעשה לך את זה.
רק רציתי להבין את השאלה שלך.
חוץ מזה, תעמד אתה, לא יקח לך הרבה זמן.

• הוסף לסימניות
תביא לי, אני ינסה לעשות את זה (בעבר כבר עשיתי וצרוך רק לרענן את הזכרון).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה