כללי עימוד בצרפתית

• הוסף לסימניות
קבלתי ספר לעימוד בצרפתית
אולי יש פה מישהו שיכול לעמד בשפה הזאת

אני לא מבין את השפה ולכן לא יודע מי נגד מי...............

זה עימוד קצת מורכב ולא רץ במכה אחד

• הוסף לסימניות
לא בעיה לעמד בצרפתית כמו בכל שפה אחרת, רק צריך לשים לב שהסימני קריאה/שאלה וכו', חייבים רווח בין סוף המילה לסימן, ולהזהר שהסימן לא ירד לשורה הבאה

• הוסף לסימניות
אשמח לסייע. אבל בכ"א אני יודעת על בור/ה בצרפתית שעימדו ספר בשפה ולאחר העימוד שלחו את החומר לדובר צרפתית שיאשר שאין בעיות.

• הוסף לסימניות
אין צורך להבהל, אני עימדתי המון ספרים בצרפתית בלי להבין מילה, והסתדרתי מצוין. צריך לקבל מהלקוח הסבר כללי, ואז זו לא בעיה. במקרים מסוימים אפשר להעזר בתוכנות תרגום, ומקסימום יהיו קצת יותר הגהות מהרגיל. צריך לשים לב להשתמש בפונט מתאים, שיש לו את כל הסימנים של צרפתית (יש כמה אותיות עם "כובע"), לפונטים הלועזיים של פונטביט, למשל, אין תמיכה בצרפתית.
גינגית, הפתרון הוא להחליף את כל הרווחים שלפני הסימנים לרווחים בלתי שבירים, ואז הם לא יקפצו לשורה הבאה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
זה לא פרוייקט רציני מדי, רק שצריך לקבל איזושהי הדרכה ממי שהביא את החומר, בערך מה התוכן וכו' צריך לשים לב שסימנים לא יגלשו לשורה הבאה בגלל הרווח שמגיע לפניהם, צריך לבדוק שהפונט הוא פונט שמאפשר שימוש גם באגסנטים ו...זהו בעיקרון. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
בדיוק - האקסנטים והרווחים זה המאפיין. ולא צריך לדעת את השפה כלל. אני עימדתי פרשות שבוע וגם ספר בפורטוגזית, צרפתית, גרמנית, ספרדית וטורקית בלי להבין את השפה.

• הוסף לסימניות
אני עמדתי עלונים בפוטוזית, ספרדית, צרפתית, גרמנית, בלי להבין את השפה אבל כן עם איזושהי הנחייה או בסיס העברית של השפה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה