כללי עימוד הגדה לפסח עם תרגום אנגלית ופירושים באנגלית

• הוסף לסימניות
בכמה מתמחרים?
סתם מענין אותי לדעת, בכמה לתמחר כזה דבר. ההצעה הראשונית לעימוד היתה ממש לא לענין, אפילו לעימוד פשוט של טקסט רץ, ואם זה היה באמת רק טקסט רץ, ניחא. פה רוצה לקוח שאני אמצא לו תרגום באנגלית, ואסדר עברית מול אנגלית, ואקרא את כל הפרשנויות שלו באנגלית, ואסדר אותם במקום הנכון.

בכמה הייתם מתמחרים כזה דבר לעמוד כולל עיצוב?

• הוסף לסימניות
לא הצלחתי ממש להבין
אבל אם מדובר בעריכה של המלל זה מחיר נפרד מחוץ לעימוד
ולגבי העימוד עצמו
לכאורה מדובר בהגדה מעוצבת המצריכה איורים ותמונות
(ציירת חיצונית ו\או שיטוט מיגע באינטרנט)
מינימום 50 שח לעמוד
(אני יודעת שאם אומר לך 100 ש"ח כמו שרציתי, תגלגלי אותי מכל המדרגות.... :))

• הוסף לסימניות
מסכימה עם ורד. זה הכיוון - כמובן תלוי ברמת העיצוב הנדרש ברקע ההגדה, האם הלקוח רוצה תוספות של ציורים או רק רקע אחיד לכל הדפים, עיצובים קליגרפיים בקטעים מסויימים או טקסט פשוט כמו בברכון וכו'.

• הוסף לסימניות
ברור שלא פחות מ50 ש"ח לעמוד
כי העימוד משתנה מעמוד לעמוד ובטח כשאת צריכה לעשות התאמה בין העברית לאנגלית.
רק דבר שלא הבנתי- מה זה "רוצה לקוח שאני אמצא לו תרגום באנגלית"
תרגום לאנגלית זה לא תורה משמים ולא טקסט קבוע. כל אחד מתרגם אחרת. (-תרגום חופשי) להרבה מילים יש מילים נרדפות שונות... בד"כ נותנים למתרגם לתרגם לפי הדרישות של הלקוח.
ויש עוד סוג של תרגום - מה שנקרא פונטיקה וגם זה משתנה לפי הברות שונות (אשכנזים או ספרדים וכו')
לסיכום : יש צורך להחליט איזה סוג של תרגום הוא הנדרש. ואז לפנות למתרגם שיתרגם לפי הצרכים שלכם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה