כללי עימוד ועיצוב ספר

• הוסף לסימניות
שלום,
ביקשו ממני לעמד ולעצב ספר (ללא כריכה)
הספר הוא בן כ-270 עמודים עם שילוב תמונות.

אשמח אם תוכלו לעזור לי כיצד אני מתחרת עבודה כזו.

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
צירפתי לך כאן את מחירון פרוג.
זהו מחירון כללי מאוד ודי עתיק, אך יוכל לעזור לך לקבל אינדיקציה כמה עלייך לתמחר.

תמיד תוכלי לנסות ולתמחר גם לפי שעה.

בהצלחה!

קבצים מצורפים

• מחירון פרוג תשע.pdf
    KB 793.2 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
לדעתי התמחור מתחלק לכמה חלקים
עיצוב הגריד, העימוד - מחיר לעמוד כפול מספר העמודים, והתמונות- לדעתי תקבעי X ש"ח לכל תמונה כי זה חתיכת עבודה
כמובן תדריכי אותו לעשות הגהה מושלמת לפני העימוד, ותגבילי סבבים של תיקונים, אח"כ מתמחרים את התיקונים לפי שעה
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מחיר לעימוד,
בהנחה שיש לפחות תמונה אחת בעמוד, 8-10 ש״ח (לפחות..)
קחי מחיר נוסף לעיצוב הספר,
תיקונים - כל תיקון שהוא לא על העימוד, - בתשלום לפי שעות,
תיקוני עימוד - כמו שכתבה תרצונת, תגבילי למס׳ סבבי תיקונים (אני מגבילה להגהה אחת) יותר מכך - לפי שעות.

• הוסף לסימניות
זה גם מאוד תלוי אם התמונות הן של צלם מקצועי או כאלו שצריכות המון פוטושופ

• הוסף לסימניות
10 לעמוד למתקדם

• הוסף לסימניות
אני לוקח 10 לעמוד רגיל. ולפי העניין עושה הנחה לעיתים.
ולעמוד עם תמונות בין 25 ל50 תלוי כמה עבודה זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה