כללי עימוד ועיצוב של ספר סוף שנה לילדים בגן

• הוסף לסימניות
גננת ביקשה ממני הצעת מחיר על עיצוב וכמובן עימוד של 16 עמודים - 8 דפים לספר סוף שנה לילדים שלה בגן.
אני לא כל כך עוסקת בזה, וממש אין לי נסיון של מחירים בענין.
התוכלו לכוון אותי בערך כמה אני אמורה לקחת על כזו עבודה?
תודה רבה מראש למסייעים!

• הוסף לסימניות
*זה משתנה לפי רמת העבודה
*האם העמודים משתנים מילד לילד ,או שכל החוברות זהות?
*יכול להיות חלק עמודים משתנים -וחלק קבועים
התמחור יכול להתבצע רק לאחר שיש את מירב הנתונים, האם את גם זו שמדפיסה?

• הוסף לסימניות
קודם כל, תודה על התגובה.
אוקי, אז זה הולך להיות ספר אחיד לכל הילדים, אינו משתנה מילד לילד.
כל עמוד הולך להיות שונה מהשני, אני מתארת לעצמי...
אני אהיה אחראית על ההדפסה, אבל כמובן שהמחיר שאני מבקשת לא כולל את מחיר ההדפסה, זה כבר יהיה ענין שלה עם הדפוס.

• הוסף לסימניות
הקפצה. מישו יכול לסייע בנידון?

• הוסף לסימניות
אני אסביר לך איך זה מתנהל אצלי ע"מ שהתקבל כוון
הדרישות: ספר כריכה קשה בחום
15 עמודים בצבע מלא-כולל הקלדות
5 עמודים שחור לבן
סה"כ כולל עבודה ודפוס(כשהחוברות הם זהות כמו אצלך) לקחתי לחוברת 100 ש"ח (עבור מסיבת סידור)כשמדובר ב15 חוברות סה"כ.

ברכת הצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה