כללי עימוד חוברת באינדיזיין שאלה דחופה..

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ וורד עם 50 כ עמודים , טקסטים ותמונות לעמד (עימוד בסיסי , פונטים וכו)
איך הכי נכון להעביר לאינדיזיין?

העתק הדבק לפי העמודים? (ארוך אבל בטוח...)

כבר קרה לי פעם שעשיתי PLACE לכמה עמודים והדפיסו את העבודה וכל התאריכים היו לכיוון ההפוך. (למרות שהם אישרו פידיאף אבל עדיין זו בעיה שלי..)

מה אני עושה כדי שבטוח לא יהיו שום שינויים מהוורד שקיבלתי?

ממש דחוף לי

תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1168565:
מה אני עושה כדי שבטוח לא יהיו שום שינויים מהוורד שקיבלתי?

תודה רבה!!!

תדפיסי PDF מ-WORD. לפי השאלה ששאלתם, זאת התשובה.

• הוסף לסימניות
העניין הוא שאני צריכה שלא ישתנה דברים קריטיים כמו כיווני טקסט (למשל המקו לפני מספור בורח לי לפני המספר במקום אחרי בחלק מהמקומות)
אבל אני חייבת לשנות פונטים ולעמד בצורה יותר נורמלית מאיך שזה נראה..

• הוסף לסימניות
אז צריך אכן לעשות PLACE, לעמד, ולהגיהה. אין כל-כך קיצורי דרך. הרבה דברים יכולים לקרות במעבר מ-וורד לאינדיזיין, והגהה אחרונה זה חובהץ כמובן שזה לא מוטל על המעמד להגיהה (אבל בעיות רגילות כמו שינויי כיוון פשוט צריך לתקן -- או ע"י חפש/החלף או סריפט).

• הוסף לסימניות
אז PLACE של קובץ הוורד.
לגבי הכיוונים את צריכה להגדיר בסגנון הפיסקה את הכיוון ל Default כדי שתווים עבריים יקראו מימין לשמאל ומספרים משמאל לימין

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

אני מקווה שהכל יסתדר
עזרתם לי מאד!!

• הוסף לסימניות
איפה אני מגדירה שיהיה DEFALT?
כשאני עושה PLACE.?

אני כרגע על מחשב עם תכנות באנגלית בשונה מהבית שהאינדיזיין אצלי בעברית..
אשמח לעזרה

• הוסף לסימניות
בסגנון הפיסקה
Middle East Character formats
character diraction

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה