נכתב ע"י דוד לוי;1216420:על הקלדה אני לוקח 10 ש"ח ל1000 תווים (לא כולל רווחים)
נכתב ע"י דוד לוי;1216420:על הקלדה אני לוקח 10 ש"ח ל1000 תווים (לא כולל רווחים)
יש מי שלוקח 12.5 ש"ח ל1000 תווים
ויש מי שלוקח 4 ש"ח ל1000 אבל זה כולל רווחים
כך שנראה לי ש10 ל1000 זה הממוצע פחות או יותר
בקשר לעימוד אין לי כ"כ מושג בינתיים, אני בתחילת הלימודים, אבל מה שאני כן יודע שזה תלוי בסוג העימוד (עם/בלי הערות וכו').
נכתב ע"י דוד לוי;1216565:אצלנו בדרום אלו המחירים ויש לקוחות ב"ה כן ירבו...
(פחות מזה אני לא נוגע במקלדת, זה לא משתלם...)
נכתב ע"י דוד לוי;1216990:גם אם ח"ו לא יהיו לקוחות, אני חושב שכל אחד צריך לשקול לעצמו האם המחיר המקובל בשוק מקובל גם עליו, הרי העבודה היא רק השתדלות, ופרנסה משמים, ואין טעם לעשות דבר שמרגישים מנוצלים וממורמרים איתו, כי הכל קצוב כבר מראש השנה. (חוץ מזה, בינינו, הרי גם הפרנסה לא מקריבה כ"כ בשבילנו, אז למה שנעשה זאת בשבילה...)
נכתב ע"י דוד לוי;1217542:בנות סמינר בפחות מ3 ש"ח?
אולי כ"כ רע להן בכיתה שהן מעדיפות את זה מלשבת בשיעור...
ויש גם תאילנדים ופיליפינים...
נכתב ע"י אברהם;1217078:יש גם בפחות מ-3 ש"ח, ויש גם אפילו בפחות מ-2 ש"ח
נכתב ע"י דוד לוי;1217693:אם זה לא ניצול, אז מה כן...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים