כללי עימוד ספר בפעם הראשונה

• הוסף לסימניות
לקוח ותיק ביקש שאני אעמד לו ספר קריאה שהוא מתכנן להדפיס בכריכה רכה.
זו פעם ראשונה שלי. אפשר הדרכה.
יש לכם טיפים חשובים עבורי??

• הוסף לסימניות
כמובן אינדיזיין.
לעבוד רק עם סטיילים, דפי אב עם מסטר לטקסט.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
כשאני עימדתי בפעם הראשונה (זה היה קונטרס תורני) שמתי לידי קונטרס באותו רעיון שהיה נראה לי מעומד יפה, ופשוט עבדתי לפי מה שראיתי. לדוג: כמה מ"מ להשאיר בשוליים בכל צד, פונט אחר לכותרת הרצה, עיטור בסוף פסקה וכד'.

טיפ נוסף: בכל דבר קטן שתתקעי בתוכנה, תעשי חיפוש פה בפורום. יש פה הממממון חומר על מגוון נושאים באינדיזיין. ואם לא תמצאי אז תשאלי, מנסיון- מאוד נחמדים פה החברה המומחים באינדיזיין והם עונים בשמחה.

• הוסף לסימניות
תודה לכם!
ודאי שהתכוונתי לעבוד באינדיזיין - וזו לא פעם ראשונה שלי עם התוכנה, עימדתי בה קונטרסים ופרוספקטים אבל לא ספר שלם.
זכור לי מהלימודים שישנה אפשרות של book עם חלוקה לפרקים וכו' - יש מישהו שיכול להרחיב לי ע"כ?
ואם ישנה שיטת עבודה מועדפת ונכונה (כמובן שם סגנונות ודפי אב) אשמח ללמוד ולהתנסות בה...

ושוב תודה.

• הוסף לסימניות
וכמובן - לבחור בפונט מתאים בלבד!
אני בדיוק באמצע לקרוא ספר קריאה מדהים ומרתק, שהבעיה היחידה שלו היא הפונט - גאולה.
החוויה לא ממש נעימה...

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה