כללי עימוד ספר עם תמונות

• פותח הנושא sss
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מעמדת ספר קריאה לילדים כשכל כמה עמודים יש עמוד עם תמונה, איך רצוי למקם את התמונות? בעיגון בתוך הטקסט או לאחר הגהה כשלא יהיו יותר שינויים להציב את התמונות?
אם אני מכניסה את התמונות בטקסט אז כל שינוי בטקסט מזיז לי את התמונה (אמנם באותה נקודה בטקסט) אבל לפעמים יוצר לי קטע ריק בעמוד כי התמונה לא נכנסת ועוברת לעמוד הבא, מצד שני מיקום תמונות ללא קשר לטקסט נשמע לי עבודה לא מקצועית כי בכל שינוי בטקסט- התמונה כבר לא תהיה בהקשר.
מה הדרך הנכונה לעבוד?
תודה לכל העוזרים

• הוסף לסימניות
נשמע שצריך להגיה קודם כל את הטקסט. מה זה שינויים כל הזמן בטקסט?

• הוסף לסימניות
אז צורת העבודה הנכונה היא למקם את התמונות בסוף, בשלב שלא נוגעים יותר בטקסט?

• הוסף לסימניות
צורת העבודה היא, לתת ללקוח להגיה את כל ההגהות,הכל-הכל, בוורד!

• הוסף לסימניות
כדאי להגיה הכל בוורד ואפילו שאומרים לך שהגיהו, לאחר מכן יש להגיה באינדיזיין (ותמיד יהיו שינויים...) ורק אח"כ כדאי מנסיון לשבת עם הלקוח ולהכניס את התמונות ללא עיגון. כך הוא רואה ומחליט במקום על מיקום מדויק של תמונה.
בהצלחה רבה.

• הוסף לסימניות
השאלה באיזה סוג שינויים מדובר
אם שינויי ניסוח והגהות
כמו שאמרו קודמי
לא מתחילים עימוד לפני הגהות אחרונות על המלל
אם מדובר על שינויי עיצוב
כן מומלץ לשלב את התמונות במלל
למרות שיתכן וישתנה העמודים
כמובן יש לעשותם באוביקט מעוגן
ואג יעמדו במקום שצריך
ויזוזו עם תנודות המלל

הצלחות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה