כללי עימוד ספר קודש הצעת מחיר ועוד

• הוסף לסימניות
שלום,

אני באמצע כתיבה של חידושי תורה כאשר המטרה תהיה בעוד תקופה להוציא אותם כספר בעזרת השם, אני כותב אותם בוורד, מחלק אותם לפי פיסקאות, וארצה שהמעמד יעמד לי אותם בצורה של שתי טורים בצורה סטנדרטית כמו שאנו רואים ספרי קודש היום, לא עם יותר מידי גימיקים.

האם יש מישהו מומלץ באזור גני-הדר, אלעד, פתח תקווה.?

וכמה אמור להיות מחיר סטנדרטי פר-עמוד.

• הוסף לסימניות
כדי שאח"כ יוכלו לעמד בצורה טובה-
כדאי כבר עכשיו בהקלדה
לראות שהכותרות יהיו או בצבע אחר או בפונט אחר, או עם @ לפניהם
וכן כל מקום שיצטרך להיות בעיצוב שונה-[לאו דווקא עיצוב, אפילו יותר קטן /יותר גדול וכו]
בצבע נפרד או בפונט נפרד.
אפשר לפנות אלי באישי לקבלת הצעת מחיר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2238586:
שלום,

אני באמצע כתיבה של חידושי תורה כאשר המטרה תהיה בעוד תקופה להוציא אותם כספר בעזרת השם, אני כותב אותם בוורד, מחלק אותם לפי פיסקאות, וארצה שהמעמד יעמד לי אותם בצורה של שתי טורים בצורה סטנדרטית כמו שאנו רואים ספרי קודש היום, לא עם יותר מידי גימיקים.

האם יש מישהו מומלץ באזור גני-הדר, אלעד, פתח תקווה.?

וכמה אמור להיות מחיר סטנדרטי פר-עמוד.

זה לא משנה באיזה איזור, לספר פשוט וסטנדרטי אין צורך להכיר את המעמד ולהיפגש עמו, מספיק לראות דוגמאות דרך המייל וכו'

לספר ממש פשוט איזור ה4 ש"ח לעמוד

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה