כללי עימוד ספר קודש

• הוסף לסימניות
קבלתי ספר קודש לעימוד (פעם ראשונה).
אשמח לשמוע מהמומחים בתחום פה כללים שחייבים לדעת.....
גודל פונט? סוג פונט? (יש לי רק של פונטייפ?) רווח בין שורות?
ועוד טיפים מקצועיים.
תודה רבה רבה מראש!!!

• הוסף לסימניות
א. בהצלחה.
ב. "ספר קודש" זו הגדרה רחבה מדי. יש ספרי הלכה, יש ספרי תפילה, יש ספרי מדרשים וספרים על פרשת השבוע, ספרי מוסר, ספרי שו"ת, ראשונים, אחרונים, וספרים שונים המיועדים למגזרים שונים כך שקשה להחליט בצורה כזו על פונט, גודל וכו'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;531552:
א. בהצלחה.
ב. "ספר קודש" זו הגדרה רחבה מדי. יש ספרי הלכה, יש ספרי תפילה, יש ספרי מדרשים וספרים על פרשת השבוע, ספרי מוסר, ספרי שו"ת, ראשונים, אחרונים, וספרים שונים המיועדים למגזרים שונים כך שקשה להחליט בצורה כזו על פונט, גודל וכו'.

תודה רבה!
מדובר על ספר חבורות של אברכים.
אשמח לתשובה.

• הוסף לסימניות
גופן לטקסט רץ: פרנקריהל.
ריווח בין שורות ובין פיסקאות,
בדרך כלל הטקסט הרץ בשני טורים.

• הוסף לסימניות
תלוי בספר, בדרך כלל בין 1.15 ל1.5
זה בין שורות.

• הוסף לסימניות
אני מעמדת כל שבוע פרשת שבוע קודש.
אם תרצי, אני יכולה לשלוח לך את התבנית.
רק לשנות את הפונטים בסגון תו ופסקה.

אני משתמשת לטקסט רץ בפרנקריהל רגיל
של פונטביט, ובאות התחילית בפרנקריהל בולד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;531737:
אני מעמדת כל שבוע פרשת שבוע קודש.
אם תרצי, אני יכולה לשלוח לך את התבנית.
רק לשנות את הפונטים בסגון תו ופסקה.

אני משתמשת לטקסט רץ בפרנקריהל רגיל
של פונטביט, ובאות התחילית בפרנקריהל בולד.

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לקחת חוברת שנראית טוב
למדוד: רוחב טור, מרווח בין טורים, גודל אות, גובה שורה, גובה עמוד, גודל כותרת, מרחק מכותרת עילית.
לבדוק סגנון פיסקה (שורה ראשונה חלון או הזחה, שורה אחרונה לימין או אמצע)
וכן סגנון כותרת עילית, ממורכז, פנימי, וכדו'. וכן מספור עמודים, למעלה חיצוני או למטה מרכז.
לעשות כך עם 2-3 חוברות.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת אם פרשת השבוע הזו נראית "טוב" במושגי העימוד של המומחים פה, אבל מצידי את מוזמנת להעזר בה אם תרצי.
הרווחים הלא שווים בין השורות זו דרישה של כותב השיעור, כך שזו לא טעות.

קבצים מצורפים

• קצט - תשלומי חבלות.pdf
    KB 487 · צפיות: 35

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה