כללי עימוד ספר תורה באינדיזיין

• הוסף לסימניות
אני צריכה לעמד ספר של סריקות מספר תורה
איך אני מגדירה שבראש כל עמוד יהיה כתוב שם הפרשה והוא יתחלף בצורה קלה
(שאני לא אצטרך להקליד בכל עמוד מחדש את הפרשה)
כמו כן, למישהו יש דרך קלה למקם את כל הסריקות (בקבצי PDF)
בדרך מהירה בשני טורים לפי הסדר?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י blush;1477861:
אני צריכה לעמד ספר של סריקות מספר תורה
איך אני מגדירה שבראש כל עמוד יהיה כתוב שם הפרשה והוא יתחלף בצורה קלה
(שאני לא אצטרך להקליד בכל עמוד מחדש את הפרשה)
כמו כן, למישהו יש דרך קלה למקם את כל הסריקות (בקבצי PDF)
בדרך מהירה בשני טורים לפי הסדר?
תודה רבה!

אם אין את הטקסט כ"טקסט" ולא כתמונה אין דרך אוטומטית. אלא אם זה מופיע כמידע מצורף לתמונה עצמה.(ואז יש לשים בכל עמוד משתנה טקסט ש"ישאב" מהמטא דאטא הנכון)
מ"מ תוכלי להקליד רק פעם אחת בכל פרק ולמקם את הטקסט הזה מחוץ לדף, ולהשתמש בסגנון של הטקסט כדי "לשאוב" לכותרת רצה.

• הוסף לסימניות
אם אני מגדירה את זה כשם הקובץ PDF יש דרך לעשות
ולא הבנתי את האפשרות השניה, מה הכונה "לשאוב" לכותרת רצה? זה דרך המסטר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י blush;1477893:
אם אני מגדירה את זה כשם הקובץ PDF יש דרך לעשות
ולא הבנתי את האפשרות השניה, מה הכונה "לשאוב" לכותרת רצה? זה דרך המסטר?

ראה הסרטון.
הערה: אי אפשר לשים במאסטר כנראה ולא כמו שאמרתי בסרטון. צריך שיגע פיזית באלמנט. לכן יש למקם בדף הראשון, ולשכפל בכולם עם הסקריפט המצורף (הזכויות שמורות לי)

קבצים מצורפים

• מדריך כותרת לפי שם.wmv
    2 MB · צפיות: 20
  • משכפל אובייקט נבחר לכל הדפים 1.1.zip
    701 ביטים · צפיות: 11

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה