כללי עימוד ספר

• הוסף לסימניות
אחרי החיפוש והבלגן
מי יכול להדריך בקצרה על קווי רשת בסיס וכו'
שכל הטורים יעמדו בשווה
כשיש כותרות וכו'
ראיתי שיש הרבה עזרה אבל כל אחד מתחיל באיזה שהוא מקום באמצע
וגם יש לי אינדי בעברית
תודה רבה

• הוסף לסימניות
העצה הראשונה שלי בשבילך - לעבור לאינדיזיין באנגלית

גם הרבה פחות באגים
גם כל המדריכים וההסברים מתייחסים לאינדיזיין באנגלית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;2147389:
העצה הראשונה שלי בשבילך - לעבור לאינדיזיין באנגלית

גם הרבה פחות באגים
גם כל המדריכים וההסברים מתייחסים לאינדיזיין באנגלית

אני כבר כמה שנים עובד על אינדיזיין בעברית ועדיין לא נתקלתי בשום באג שהפריע לי בעימוד..
ואני מעמד המון.....

• הוסף לסימניות
פעם 'אברהם' פירסם רשימה כמה מהבאגים, נראה לי הוא מנה 20 באגים
אני לא זוכר מה הוא כתב מלבד אחד - אי אפשר לשנות את סדר השכבות
אולי אתה לא משתמש בשכבות אז זה לא מפריע לך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חושם;2147462:
אני לא זוכר מה הוא כתב מלבד אחד - אי אפשר לשנות את סדר השכבות
אולי אתה לא משתמש בשכבות אז זה לא מפריע לך

משום מה אצלי כן אפשר.... (:

• הוסף לסימניות
תכל'ס הדרכה קולעת ותמציתית מי יכול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה