כללי עימוד עבודת בי אי

• הוסף לסימניות
כפי הידוע לי על הקלדת עבודת בי איי לוקחים 10 ש"ח לעמוד

• הוסף לסימניות
בודאי שעימוד וקלדנות אלו שני דברים שונים,
הרי אם לא תבצעי את ההקלדה יצטרכו לתת לקלדנית לעשות זאת, וזה יעלה סכום כלשהו...

• הוסף לסימניות
לא. העימוד הוא חלק בלתי נפרד מההקלדה. כיוון שקלדנית שאינה יודעת לעמד לפי כללי עבודת בי. אי רק מסבכת את העסק. אגב, לא צריך מעמדת מדופלמת אלא משהי שמתמצאת בוורד ומכירה את התחום של עבודות בי. אי. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לא ידוע לי שיש עימוד מיוחד לעבודות בי. אי.

יש כלל לכל עבודה שמוגשת באוניברסיטה, שכותבים אותה בכתב דוד גודל 12 (או 14, לא זוכר כרגע), עם מרווח שורות כפול. זהו. אין עוד כללים, והעימוד של כזה דבר לוקח בדיוק 10 דקות.

אולי אם יש ביבליוגרפיה של כמה עמודים, ויש ערבוב בין אנגלית לעברית, זה מצריך קצת עבודה, אבל אני לא מעריך שהכל ביחד לוקח יותר משעה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקנער;340391:
לא ידוע לי שיש עימוד מיוחד לעבודות בי. אי.

יש כלל לכל עבודה שמוגשת באוניברסיטה, שכותבים אותה בכתב דוד גודל 12 (או 14, לא זוכר כרגע), עם מרווח שורות כפול. זהו. אין עוד כללים, והעימוד של כזה דבר לוקח בדיוק 10 דקות.

אולי אם יש ביבליוגרפיה של כמה עמודים, ויש ערבוב בין אנגלית לעברית, זה מצריך קצת עבודה, אבל אני לא מעריך שהכל ביחד לוקח יותר משעה.

מצטרפת, אני לוקחת על הקלדה כזו 10 ש"ח לעמוד ואין צורך בעימוד מיוחד כנ"ל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה