כללי עימוד עם רקע שמתפרס על שני עמודים

• הוסף לסימניות
על המכונה הזאת ספציפית אני לא מכירה את העימוד שלה בצבעוני אלא רק בשחור לבן ולא נתקלתי בבעיה כזאת
עבדתי על המכונה של זירוקס, ג"כ לא נתקלתי בזה
הקוניקה אם אני לא טועה היא של גטר - תדבר בבוקר עם טכנאי אולי משהו בהגדרות שם לא תקין ,
בעיקרון בהדפסה דרך הדרייברים יש הרבה מגבלות ויכול להיות שזה לא מתקדם וזה המינוס שלה, לכן יש בקר הדפסה היום שזה בעצם עוד מעין מחשב שמחובר למדפסת וזה עולם אחר לגמרי..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1451358:
על המכונה הזאת ספציפית אני לא מכירה את העימוד שלה בצבעוני אלא רק בשחור לבן ולא נתקלתי בבעיה כזאת
עבדתי על המכונה של זירוקס, ג"כ לא נתקלתי בזה
הקוניקה אם אני לא טועה היא של גטר - תדבר בבוקר עם טכנאי אולי משהו בהגדרות שם לא תקין ,
בעיקרון בהדפסה דרך הדרייברים יש הרבה מגבלות ויכול להיות שזה לא מתקדם וזה המינוס שלה, לכן יש בקר הדפסה היום שזה בעצם עוד מעין מחשב שמחובר למדפסת וזה עולם אחר לגמרי..

האם הדפסת בשחור לבן עם רקע "מתפרס" כנ"ל והמכונה ידעה לסדר את זה לבד ? טוב את אומרת שעבדת עם בקר הדפסה, בדרייבר עצמו אין שום אפשרות עד כמה שידוע לי...

• הוסף לסימניות
צודק,
בדרייבר עצמו לא היה קיים.

היינו מדפיסים ישירות על A4 עם קיפול סיכה
(היה יוצא כבר חוברת מוכנה..)
אבל לא זוכרת אם זה עזר לבעיה הזאת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1451362:
צודק,
בדרייבר עצמו לא היה קיים.

היינו מדפיסים ישירות על A4 עם קיפול סיכה
(היה יוצא כבר חוברת מוכנה..)
אבל לא זוכרת אם זה עזר לבעיה הזאת

האם ידוע לך כמה בערך עולה "בקר" כזה? שמעתי שזה בסביבות ה 20 30 אלף...

ואם למישו יש פתרון בשבילי שלא עולה 30 אלף ש"ח אשמח מאד כמובן! ;)

• הוסף לסימניות
לגבי המחיר אין לי מושג,
תנסה לבדוק עם החברה עצמה

אתה בעצם צריך למצוא איך מעמדים את העמודים שלך באקרובט אולי לתוך חוברת שהעמודים שלה A4.
מענין אם יש כזה דבר..

(ז"א שהאקרובט יסגור לך את עמוד ראשון ואחרון, שני עם אחד לפני וכו' באותו עמוד)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1451378:
לגבי המחיר אין לי מושג,
תנסה לבדוק עם החברה עצמה

אתה בעצם צריך למצוא איך מעמדים את העמודים שלך באקרובט אולי לתוך חוברת שהעמודים שלה A4.
מענין אם יש כזה דבר..

בדיוק!!! (האקרובט יודע לסדר זה אני יודע בוודאות, השאלה אם הוא יודע להגדיר כל שניים בתור a4 כמו שאמרת או לחילופין להגיד למדפסת להצמיד את הa5)

מישהוא יודע ????????????

• הוסף לסימניות
זה פלוגאין נהדר לאקרובט שבונה לך חוברות כפי הרצוי.
נסה להשתמש בזה, ואם זה מעניין ואתך, קנה.
http://www.quite.com/imposing/

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1451378:
לגבי המחיר אין לי מושג,
תנסה לבדוק עם החברה עצמה

מענין אם יש כזה דבר..

את זה יש לך מובנה באינדיזיין:
File > Print Booklet

• הוסף לסימניות
באינדיזיין ברור - אבל זה רק כשזה הקובץ שלו
אם מישהו יביא לו פידיאף להדפסה זה בעיה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1451386:
אם מישהו יביא לו פידיאף להדפסה זה בעיה..
ראית תגובה #27?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1451387:
ראית תגובה #27?

לא ראיתי קודם..
מענין לנסות את זה
שווה ביותר אם זה אכן עובד טוב! היה הרבה פעמים שהיינו נתקעים עם כל מיני בעיות בהדפסה למרות הבקר והיה צריך עימוד ידני כמו שהוא רשם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1451383:
את זה יש לך מובנה באינדיזיין:
File > Print Booklet

מכיר את הפקודה... אך האם היא גם יודעת להגדיר כל שניים בתור a4 או שהיא רק מסדרת ? כי אם היא רק מסדרת זה לא עוזר לי לעניין הרקע...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נפתלי טל;1451397:
האם היא גם יודעת להגדיר כל שניים בתור a4 או שהיא רק מסדרת ?
לא הבנתי שוב

• הוסף לסימניות
זה קובץ של 16 עמודים, שנבנה בגודל A5, ונסגר ע"י פרינט בוקלט הנ"ל.
איפה הבעיה שלך? ואיפה יש רווח לבן?

קבצים מצורפים

• Test.pdf
    KB 168.6 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
צירפתי לך קובץ.
ועזוב כבר את הבעיה של רקע. כין אין בעיה.

• הוסף לסימניות
וואו גאוני זה פשוט סידר אותם בתוך a4

מה היינו עושים בלי פרוג אה ?

אלפי תודות לכל המסייעים!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה