כללי עימוד פשוט, בבקשה עזרתכם

• הוסף לסימניות
מדובר בספר של כ-370 עמ', בכל עמוד יש:
כותרת, כיתוב, מראה מקום, עיטור, ומספר עמוד
חוזר ע"ע בכל עמוד ללא שינוי
אשמח מאוד לעזרתכם והאם תוכלו לתת לי טווח הגיוני של מחירים לעימוד כזה
תודה

• הוסף לסימניות
2000 2500

• הוסף לסימניות
תודה,
האם המחיר זהה גם במידה והלקוחה מעבירה לי את החומר בצורה מאוד מסודרת עם סטיילים בוורד?
אם מדובר על 2000 ש"ח זה יוצא קצת פחות מ5 וחצי ש"ח לעמוד, זה נשמע ממש קצת אבל אני חושבת שהלקוחה תתעלף אם אגיד לה מחיר כזה

• הוסף לסימניות
קודם כל לפני שהיא תתעלף תזמיני חובשים ממגן דוד אדום
כמה חשבת לקחת?

• הוסף לסימניות
עדיין לא חשבתי,
לכן שאלתי פה... :)

• הוסף לסימניות
אל תגידי מחיר סופי. תגידי שהמחיר בשוק מתחיל ב-4 שקלים לעמוד.
ועוד 400 ש"ח לגריד.

• הוסף לסימניות
את הגריד אני מתמחרת בנפרד, לפי שעה, כי בהתחלה סיכמנו שאני אעצב רק את הכריכה והגריד והיא תבצע את העימוד כדי לחסוך בעלויות
עכשיו הצלחתי לשכנע אותה בחשיבות של עימוד מקצועי והיא מחכה להצעת מחיר
כלומר, ההצעה שלך, להציג את התמחור לפי עמוד ולא גלובלי, זה ייראה פחות היסטרי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה